『薪火post』BNO 續期資訊(24) 睇咗DOCS & BNO教學網站先好問嘢

1001 回覆
41 Like 1 Dislike
48頁d料同隻色會唔會同32頁唔同
整堆Download here嘅button呃佢地入bnohk
限時免費申請指南:
Download here
v
Bnohk.org
^
只剩下最後五天!請立即閱覽!
打BNO 我地會INBOX你?
如果連登有得玩pm嘅話就可以噉做
問親嘢都淨係塞個網畀佢就算
同埋收到pm佢地會覺得著數咗㗎啦
inbox 內容係.....

爬文啦仆街

要令佢地覺得自己錯過咗,而又r到啲著數
講話限時優惠已經過咗
依家轉咗做VIP訂閱計劃,要每三個月$399,包每月無限問問題(唔包即時回應)
三個月後先可以人手cut訂閱

而因為優惠過咗,而我地又想益大家 (佛心)
唔想畀錢又有心爬文嘅巴打,已私下提供全份連登巴打寫嘅教學,係要自己睇自己跟
而人手及VIP訂閱服務質素關係,依到巴打堅決拒絕回答一切教學指南已答嘅內容
實質梗係唔係預有人訂閱,係為咗兜個圈令佢地覺得自己有得睇全份已經著數咗

贊成
下次續轉48頁
第三日 being processed
諗起500蚊代辦
Sam哥幫襯下啦
同男友同日寄, 兩份同日一齊收件
我已經收到sms星期一拿件, 男友果份仲是processed
衰過500蚊代辦
收完399蚊都係要你自己搞 仲要唔包即時回應,拖你幾日先成頁 Q&A send返畀佢
我寫嘅就諗唔到嗰399蚊值係邊啦
可能係值係個心理作用上,覺得有個人係後面支持佢 鼓勵佢 幫助佢 ,但其實只係收錢一對一噉send返同一篇嘢畀佢
巴打process左幾耐
唔洗啦
PROCESS左3日
岩岩轉dispatched
邊個呼喚
有d問題講講教下, 聽講本舊BNO 係2003年前簽發的 , 續領既話係當申請新BNO 咁處理?

即是話如果本舊BNO 係2002年簽發的, 2012年到期要換,續領呢本BNO 都係當申請新BNO 咁處理?
聽邊個講
真係好難想像快要開25

換護照只係跟步驟做,只不過係英文,大大話話,申請得嘅都讀咗十幾年英文,點解咁少嘅事都攪唔掂? 搵唔到副署寫篇文解釋啫,好似仲慘過行刑。

我好有興趣知係咪前朝走咗廿一年,香港人嘅英文一直倒退? 若果假設成立,照道理普通話應該大有進步丫,但又唔覺得係咁

呢個係個人態度嘅問題。某啲人就係過份倚賴。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞