『薪火post』BNO 續期資訊(24) 睇咗DOCS & BNO教學網站先好問嘢

1001 回覆
41 Like 1 Dislike
係必需,請問有乜問題?

呢個post第一頁份google doc同官方文件已經有講乜叫 photo evidence ,唔該唔好再睇出面坊間啲又過期又錯漏百出嘅教學,學撚到錯哂又走黎問,我哋會好難即時解決你嘅問題
我諗到下個post叫咩名啦
就叫類似「睇公海教學唔明就唔好問我地」 或者「跟公海教學 影響一生」依類
想請問下佢話要我寄埋老豆老母嘅出世紙同埋結婚證明書
係咪正常都需要有寄埋比佢
我知問得好on9 但因為我未必搵得返呢埋文件
另外要搵副簽如果佢係bno holder 係咪都可以
如果搵唔到bno holder 揸特衰嘅專業人士又得唔得
有冇人係買48頁
係咪好厚
唔係,一啲都唔厚
睇第一頁啦。

伸手黨。
係乜野令到你覺得佢地會睇
Too long don’t read
其實我最主要想問係出世紙同埋結婚證書嗰part
見問開嘢就順手問埋
之前已經睇左第一頁同埋個網
都搵唔到相關資料
煩到你地唔好意思先
咁我繼續google 算
搵到->寄
搵唔到->寫信解釋
佢要你比既文件冇講到可以比COPY就最好比正本

真係冇就寫封信解釋下點解冇

countersign 個到第一頁有講到

總知唔係搵到一個完全合資格既人OFFICER都有可能REJECT你要你再搵一個新

呢D野好睇OFFICER 自己判斷得唔得

呢到唔會100%肯定答到你
TLDR
X2

差得個少少...當然續48頁
儲印仔大本啲會開心啲

好似係

BB樣 冇副簽 成功咗
我冇印特衰,個價錢都係差唔多

https://docs.google.com/document/d/1sccskS5ZN9vRZveWFRS0vneBNO5Fk8csOKj3H2s3sdU/edit?pli=1#

如你的紅色封面英國護照為2003年或之前簽發,必須以首次申請英國護照方式申請。(First British passport 首次申請護照)

黎緊第一頁咁好冇
放唔放都係無人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞