『薪火post』BNO 續期資訊(24) 睇咗DOCS & BNO教學網站先好問嘢

1001 回覆
41 Like 1 Dislike
Pence 大大力全方位屌支那

簡直係支那罪行名錄咁列出黎
有講稿架...pence 身前左右有部野出字比佢睇

睇列好撚爽皮
巴打們想問下
家父出世紙因為太殘舊嘅關係冇辦法可以寄正本去
但我冇係additional information 度打低
想問下可唔可以寫封信連埋啲form寄去做解釋?
正本太殘,可以俾錢政府申請出世紙副本

未淪陷之前我個張都因為太霉,而且上面所有資料都係用鉛筆寫(!),所以申請咗兩張副本。
其實好基本
大國做依啲位演講同訪問都好撚多
再者代表政府個團隊
成個印象唔好會影響成個執政黨
支那啲貪官講嘢都唔識就收收皮先啦
想問下,之前幫兩老用BNO買咗去澳洲嘅機票。
如果申請入境eTA嘅話用返特區護照得唔得?

因為見bno要經遊行社搞。
依個只係想做支那人定英國人嘅問題嚟
旅行社
成本特區寄埋過去,影印都慳返,返正過左期都唔會再續,唔洗3星期就收到本新BNO
咁你都係續返本特區先,慢慢搞唔阻你
wfc你啦 你續咩國家護照呀
佢只係得個知字
方死會因為你本第個國家嘅過期護照彈你或者叫你續咗再寄咩
其實CNO過左期係唔係唔當uncancelled passport?
岩呀 成本寄過去先啦 諗得黎都哂時間
所有未經當局正式註銷嘅護照都叫cancelled passport,究竟你哋有無睇doc架
所有未經當局正式註銷嘅護照都叫uncancelled passport,究竟你哋有無睇doc架

垃圾auto correct
Off咗佢啦
其實呢...過左期既CNO同你申請BNO成功與否係無關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞