[I/A]死神BLEACH brave souls 唔記得第幾個

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
用東仙打唔曬5關
冇千血卍解一護?

心屬得呢堆廢柴
點講好呢...其實 你可以唔用心屬角
連心屬都打唔曬,其實屬更加唔使講
好彩聽日會有新要求
心東仙都唔中rule 緊係打唔哂啦 剋屬加成無你想像中咁多架咋 D rule先加得勁
直接D 拎隻紅攻虛殺手 強攻double hit嘅入去打好過
你連試都未試就話唔使講
咁平時D round2雙屬嘅咪唔使打
日文睇唔明,後悔買咗個日帳返黎
嚟嚟去去都係個D
XX killer效果加倍 (雞肋)
某某屬性傷加倍 (重要)
青攻擊(藍攻) / 赤攻擊(紅攻)加倍 (重要)
通常攻擊 / 強攻擊加成 (重要)
嚟嚟去去都係呢4類 好易睇 唔洗識日文咁濟
連心屬都打唔曬,其實屬更加唔使講
好彩聽日會有新要求
心東仙都唔中rule 緊係打唔哂啦 剋屬加成無你想像中咁多架咋 D rule先加得勁
直接D 拎隻紅攻虛殺手 強攻double hit嘅入去打好過
日文睇唔明,後悔買咗個日帳返黎
嚟嚟去去都係個D
XX killer效果加倍 (雞肋)
某某屬性傷加倍 (重要)
青攻擊(藍攻) / 赤攻擊(紅攻)加倍 (重要)
通常攻擊 / 強攻擊加成 (重要)
嚟嚟去去都係呢4類 好易睇 唔洗識日文咁濟

補充
加成最凶狠就係呢個 因為呢個rule係該屬性所有傷都有加成 只要係rule指明個隻屬
不過今次無 所以你唔一定要用心屬角
識少少日文但都揀左國際服為左睇明d story
測試到second effect唔係random既,唔信次次都開我揀到既野。有辦法可以畀你揀到想要既effect,有冇人想知?
應該話有冇人可以幫手測試下先岩?因為九成開到你禁到既野
想問下有咩辦法可以拎多啲體力 除左用石買?
新手無得玩好頂癮
新手想問番傘哩個抽唔抽好?
同我有千血一護,友哈同夜一仲追唔追浦原好?
打event 會抽中藍
或者打協入人地場唔洗用藍
唔好抽番傘, 等月尾出新POOL
千血差浦原我覺得唔好追, 可以單抽幾下既
就月尾等新POOL好過
月尾會有咩新pool?
btw thanks巴打
願聞其詳
唔太肯定,因為有失敗既時候,但reroll出黎既percentage都唔差。

首先搵類似變速精靈既app,係reroll緊果陣不斷減速,例如由1x正常速度減到0.01x咁,呢個時候d effect會跳得好慢,可以慢慢揀你想要既effect,但因為畫面變慢既關係會dc左,所以要kill app重開,咁佢就會話你有件裝未揀effect。

上面件裝就係我想要靈壓30%,我較慢再禁出黎。不過有時明明我揀左靈壓加30%,佢閃一閃變左體力加40%出黎 所以都唔係好清楚佢係一早random好畀你定點,但一早random畀你就直接出個effect啦,點解又要玩老虎機咁
月尾新角pool 係正該月最後一日出
出前3日會有預告 姐係28號會講月尾出乜 前一日知道moveset係乜
不過如無意外就應該係3周年直播預告嘅 完現pool
新果堆破面值唔值得抽?
岩岩入返坑
成功1000石抽到隻一護返黎
洗唔洗再打石再抽其餘幾隻?
定下一次新角?

利伸:一隻6星都未有
最好抽埋夜一店長 , 盡力多一隻就一隻
抽中臭ass 終於見到你蒲頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞