[I/A]死神BLEACH brave souls 唔記得第幾個

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
from wiki
施展卍解後,喜助可於斬魄刀的卍解能力範圍內,將任何被斬魄刀觸及的事物(包含自己在內的活體生物和建築物等)重新建構改造,被其改造的物體會出現類似針線般縫補的痕跡。可用於將指定的對象身體重新建構,達到重創敵方的效果,還能修復己身傷勢(例如讓受創失明的雙眼重獲視力)和重獲行動力,也能夠藉此改造週圍環境建築物,製造陷阱和開拓道路對敵方展開突襲
玩哂,一斬中人即刻變乜都得
巴打係咪本身未睇過死神

再誇張都仲有, 不過唔建議睇
FF佬
睇到完現術冇睇,藍染已經夠on9,突破界限死神要變虛,虛又要變死神,又破面假面 又話劍八不受鏡花水月催眠,係就一早gg
順帶一提game入面既轉神體係原作中既用途係咁:
在他眾多發明當中,有一種叫「轉神體」的人型器具,能將斬魄刀的本體強行抽出並物質化,以便使用者令斬魄刀降服。據四楓院夜一所說,浦原喜助透過這個器具,用了三日便完成卍解。
由第一個pool到而家呢個射左起碼2000石落海都仲未抽到店長
我都要3000+先齊pool啦,2000好少野
我講緊剩係為左店長射左2000幾
本身已經用左2000幾石抽到夜一同一護,但好想追店長
咁真係慘少少
東仙要而家仲有冇人用?
抽幾下唔中應該隔一段時間先再抽,一次過抽冇著數
都唔知笑定喊好 啱啱想抽知4
見佢幾勁但係有啲舊諗住用500石抽
點知中咗兩隻銀 而家有三隻
你講心屬? 如果冇卍解一護我會用佢
唔係話3日完成唔到既話會有反噬咩
係,有千血一護仲駛唔駛升埋東仙?
梗係升,公會戰同穿界門都會有用到佢既機會
強化之心除左有時限定開嘅場外 仲有邊到有得打
到咁上下要賺錢應該會計劃再出
太屈機個啲都係俾久保寫死唔係俾死神個邊打死
唔廢但係唔係最勁
聖別
屌,大前田出招個畫面花得濟睇唔到d濕尻毒撚死神,偷偷吉左下死撚左
穿界門 三個日文字嘅條件其實係咩

34層個度有個10倍但睇唔明

過極都過唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞