[I/A]死神BLEACH brave souls 唔記得第幾個

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

勁撚易
用平子中哂rule就全推靈壓啦 全推強攻傷
隊長虛killer得平子,冇野救到42層出黎
咁...你再用G3試試
G3的話 你要記記D出怪位(well 都幾易記) 盡量1招強攻打1波半 入到王關都仲有時間磨
慢慢磨 磨到就出大技個行血 儲爆氣衝埋去放24s 即刻開大 夠秒架啦
唔夠就... 引佢去上面用8s打走佢 再閃人 咁佢大技都打你唔到
不過最易舞一定係PSP 普攻傷又OK大力 有洗衣機 可以方便集火
加上大技有麻 入到王關都好易搞
我知點解搵唔到啦 因為佢係未自動承認 要較返
我覺得打down人等佢起身好哂時間,d位又散哂。btw,psp撚咁似白斬月既技咁,好似換個樣
爆死
Klab我可唔可以用兩隻石田爸同你換一隻心大波妹
巴打用左幾多石抽大波妹?
大神求救 48層用速劍打極都差半條血係咪我技術太差
多謝師兄指導
速劍本身輸出唔高
成功抽埋心大波
PSP有冇用要唔要抽埋?
今次iz好難,虛又aoe凍同車埋黎,死神就劍靈果批
大波妹落場打勁唔勁?見佢個數值圖攻擊同會心幾高

二千
我超過2千中得三隻psp,之後乜都冇
我用psp加呢set裝打都唔夠力,係咪second effect爆到盡先得?sup 係咪用減cd?

二千
我超過2千中得三隻psp,之後乜都冇

我全金呀
隻game好殘酷
亂舞碎蜂個屬性好似幾好wor,fit 哂穿界門42同44層,值唔值得上200lv?
張圖+下面行字都比哂D野你 做乜仲要問
well 你有無 Damage inflicted at full STA +20% 呢隻sup?
D裝係用緊乜?
打到幾多隻王?
想知唔爆盡過唔過到姐,都唔知刷到岩屬30%要幾多筆先做到,裝就一樣,second effect +20靈,+20靈同+30會心,sup用左減cd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞