[I/A]死神BLEACH brave souls 唔記得第幾個

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
水晶佬有冇得諗?咪同隊都要帶哂9隻先最有效?定係行緊路果隻有已經得
如果要課金,同樣價錢買角色包會多石過單買石
其實我會建議換哂晶石17%呢D先...

2款晶石17% 各換6隻
5*阿近3隻 6*阿近3隻 5*獅子河源 3隻 6*獅子河源 3隻
互sup達至單人最大值 17%*12 = 204%

不過新人換4隻呢D就OK 2隻阿近 2隻獅子河源 之後去R場或者用住4*店長 5*亂舞店長sup住先
之後就睇需求 想PVP易D就減傷16% 強攻20% PVE就-12%CD
見到頭先update有個POOL有心東仙,但係咪伏pool嚟?
有冇圖?唔識d名 水晶老今次淨係見到有隻4星既可以用400幣換
係trap
入面3隻都勁/有用處
但就月尾啦 咪鬼倒石仔落去
呢兩隻唔見有得換wor d幣月尾到期又冇等儲起
其實我會建議換哂晶石17%呢D先...

2款晶石17% 各換6隻
5*阿近3隻 6*阿近3隻 5*獅子河源 3隻 6*獅子河源 3隻
互sup達至單人最大值 17%*12 = 204%

不過新人換4隻呢D就OK 2隻阿近 2隻獅子河源 之後去R場或者用住4*店長 5*亂舞店長sup住先
之後就睇需求 想PVP易D就減傷16% 強攻20% PVE就-12%CD
有冇圖?唔識d名 水晶老今次淨係見到有隻4星既可以用400幣換
http://beta.bravesouls.fyi/characters/61217-akon < 阿近
http://beta.bravesouls.fyi/characters/61147-moeh-shishigawara-fullbring-version < 月島條o靚
呢兩隻唔見有得換wor d幣月尾到期又冇等儲起

佢d pvp金幣唔係月尾到期咩?今次見唔到有得換呢兩隻野
唔會到期
畀佢陰左添,原來個日期係指d獎品月尾之後會轉之前換左d垃圾
崩玉除左任務獎勵之外,有冇話打咩關會出???
修練場

回坑
見有個post係咁討論死神
搞到我忍唔住down返隻驚黎玩
但一年幾冇玩 已經唔就得晒點玩點升
各位大大有咩建議

Btw 岩岩抽中夜一
夜一

升爆佢上200lv先
點升 太耐冇玩唔記得晒
連點升上150Lv都唔記得
限界突破 食垃圾角色上 4突
開晒升盤每一格 , LV升到盡

請而家我可以有咩搞
仲有幾隻5星未升哂技能樹
係咪等新pool?
打story攞石,打共鬥(重靈地)
響河升爆 200LV 比阿伯插
其他150LV拎完石就算 , 唔洗晒資源上200

跟住等新POOL / 補以前千血角/勁角
跟住打繼承 101010 阿伯 一護 夜一 , 友哈都可以10既 , 見你PVP角唔多可以將佢做埋PVP成員
THANKS大大
有方向唔係駛係度on99搵關消5符
幾抽中?

新手第一次玩,次次開完新AC打主線 留250石
一次過10抽好多次都中垃圾

刷首抽真係PK
1千2千石 全 金光都係閒事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞