[I/A]死神BLEACH brave souls 唔記得第幾個

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

我得呢啲心角
btw 反正都係auto我都無咩所謂 係有時隱唔住睇下見到會好鬼炆
no no no 心千一auto能力明顯優於gin 唔應該最尾
銀就換成大技全圖嘅角就OK 好似心2歸 月島 白一護呢D
當然 你照用銀都得 但擺最尾囉 建議拎嚟開大算
不過佢大技唔係全圖 要自己較下位
順帶一提
因為今次多潛地佬 map4開大個位係
打哂前幾波小猫3-4隻 殺埋1波得1隻邊爐黨個個位 之後出一大群怪個度開
因為銀map 4 同boss關大清唔曬 範圍唔夠同唔夠大力
已經雙轉神+滿傷加攻
所以放頭做爛頭卒
所以咪叫你換心2歸 月島 白一護呢D囉
同埋花姐開路先會好D
呀...呢個可能 算啦 花姐呢個擺邊就是旦
咦 係喎 眼大睇過隆
btw thanks 巴 快左1分鐘
隻一護起碼都過到map半
發覺千血一護全-cd link 打IZ仲快,反正普攻斬得兩下避招不如拉後飲啖茶等cd遠再用技車埋去
強攻角一向都好似係減cd最好
btw 其實一護buff左我覺得普攻都幾大力
都要睇情況既,冇左隻回血角畀班細怪sm都幾煩,全cd就要小心d
想問下我打月島秀九郎個降臨極級
除左大絕其他全部攻擊扣1
咁點打?
用藍攻擊先打到佢
想問下啲不變玉點拎?
終於出水著,除左織姬仲有邊d勁?
G3
PVP換 or pts event
發覺千血一護全-cd link 打IZ仲快,反正普攻斬得兩下避招不如拉後飲啖茶等cd遠再用技車埋去
強攻角一向都好似係減cd最好
btw 其實一護buff左我覺得普攻都幾大力

本來boost係加33%攻 防 會
一護仲要加埋mag 所以普攻係好撚柒閪大力 以一隻強攻角嚟講
btw 所有強攻角都一撚定係-CD最好 除非打穿介門 or PVP
諗住要織姬,點知500石都抽中g3
大家好,想請問一下打月島降臨佢有個紅色盾,只打到1傷害,請問點先可以打得入
用遠攻角色先打得入

巴打,我得呢堆,係咪即係暫時無辦法住
打協力
或者搵個有遠攻角既隊友,王關散下步
巴打要幾多隻
不如你開協開5張我地入場搞撚掂佢
可以嗎?我要3隻咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞