[I/A]死神BLEACH brave souls 唔記得第幾個

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
最後一隻
會心淨係加暴擊率咋 唔會加任何傷害
同埋暴擊傷其實都係1.2左右 同你用咗狗鴨無太大分別

sup就緊係唔會用-CD啦...唔怪之得你唔夠力啦 都話滿血傷sup囉...你到底有定無姐
共刀一角個隻特性呀

就算無都唔緊要 可以用瀕死傷(共刀大前田個隻)
都無就 你都可以用普攻傷
[img]https://img.eservice-
hk.net/upload/2018/09/19/110640_28ed45d3f718caa1a97e5fc8bc3bae2b.png[/img]
有無力劍八/紅毛? 用是旦一隻做sup 順多20%血打埋豹王佢
一係佢就開大個陣(半行藍血 見黃血) 引佢上上面出技 之後盡閃 用24s西走佢(過埋個半行藍血)
再盡閃 好彩可以無事 唔好彩就最多都係食到1hit大技傷

或者咁 你有無其他破面/十刃殺手嘅死神角?
有兩隻共刀一角同心月島

已經用咗
奇怪啦...你換到2隻啵 姐係有次得架
同埋你D裝加太多血啦 血無乜用 加多D攻快手劈撚死D十刃好過
sup其實都唔洗用減傷 不過...算啦呢個
咁咪得囉 3隻齊哂
定你...食咗個隻一角
一隻六星一隻五星 另外樓上講緊既24s係乜?
sor sor 24秒姐係...強攻3 因為個CD時間啱啱好24秒
係咪得強攻3可以彈走boss一段時間唔畀佢開大技?
唔係呀 不過係速劍八得個招可以彈走人咁解咋嘛
我發覺次次打到boss一半黃血佢即時開大,就算明明你禁先都係畀佢出招先既
睇嚟要講清楚DD 係打到佢「就嚟」 唔係打到佢即刻開大 你預隻王得返6-7成深藍色血條個陣
其實仲有個簡D嘅方法
就係用包莖打 乜屬都得 直接滿血 強攻傷打撚死D十刃佢
E...你有戀廁啵
力屬靈壓最高谷到幾多?
終於過到44層,滿血加dam原來咁勁 45層照咁砌裝打?
yes
值得一提嘅係 3隻王入面得8600係全圖大技 所以你開大秒鳩佢就啱架啦
7水個個好易閃 音夢直頭無大技出
8600我唔知點樣避左佢大技,用共一角打,kill app幾次滿血過左
同埋其實你可以用3瀕死 咁就有90%傷
我就係講 你唯一一招大直接射落8600度秒鳩佢算 因為3隻王得佢係全圖大技
我過左呢關啦,on99咁留大技打音夢 46層千血夜一既天下,秒撚哂d虛
共刀一護屌打埋47層,終於換到速包莖以後唔驚33層啦
打左兩星期...
終於過到...

本來閃左藍血第一個大...點知橙血仲再第二個大
終於過左好想喊
如果到達開大血量個陣 你一定時間內仲未打死隻王 佢會開第2次大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞