[I/A]死神BLEACH brave souls 唔記得第幾個

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
如上 我想再問pvp應該用邊隻
同埋 邊隻應該塞+強攻 邊隻應該塞-cd
應該塞哂3隻一樣定1隻-cd 2隻+強攻
感謝

PVP用友哈 單手山本 同埋...心千一啦就
邊隻塞乜塞物呢D
點分隻角係 玩強攻好 定 玩普攻好?
~簡單分類法~
攻擊明顯大於靈壓 = 普攻流
靈壓明顯大於攻擊 = 強攻流
攻靈都好接近嘅 = 玩乜都得
當然 有D角係特別D 到時會再講
詳細ver : https://lihkg.com/thread/525611/page/27?ref=web&post=667
如果你keep住每日會打既不如入依到有個連登巴打開既公會,但係會長唔知有冇係度Mon post
其實用石個D飾物洗唔洗抽下?
NO
PVP用友哈 單手山本 同埋...心千一啦就

我友哈冇靚裝備
用卷抽,千祈唔好用石抽
友哈用咩裝備好?
靈壓丸 , 鴨棒 , 轉神
卍解1100, 1900, 千飛機場係邊幾隻?
1100=千血卍解一護
1900=千血狛村
飛機場=rukia
速應該畀邊隻101010好?
夜一 > lisa
星期日晚諗住用Iphone果個Game centre backup返個ac
點知錯手recover左好耐之前冇玩到嘅ac
依家唔見左個ac
已經send左email俾KLab
佢話要player ID先搵到

共刀一護打iz好爽
你地開心啦 , 有花姐抽
抽完現未回到石就出花姐
開心呀 (睇人仆街)
4星角已經升哂,愈來愈難攞石
點講好呢...9成情況下我唔會咁講 但今次真係...
各位 一定一定一定一定一定一定一定 要抽千血2炒冷
淨係抽到千血心花姐就OK 另外個2隻陪跑可以WFC
如果有花姐就可以WFC成個千血2
但如果無就一定一定一定一定一定一定一定要抽
基本上任何情況下都唔會叫人抽炒冷 就算有 都係盡量少抽or直頭唔抽
但千血2隻花姐各位一定要有
見完現double chance抽多左,點知接著出花姐
決定抽色4隻花姐玩靈壓
知道 大大
抽唔到就算 d石貴到仆街,講緊30蚊港紙先抽得一隻仲好大機會係垃圾3星,話時話隻game打關卡跌既角點解全部都係素材或者sup,冇邊關係夢魘級而可以跌神角出黎畀人用,好似轉珠game咁
亂舞果啲咪算係打出黎自用囉
只不過一個月得一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞