[I/A]死神BLEACH brave souls 唔記得第幾個

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
killer效果
34層要虛killer
thanks

咁就死火 都冇遠攻有虛killer

有冇咩推介
用知屬角 無虛殺手就盡量搵死神殺手
隻隻都係咁架啦
降臨囉 雫之試鍊好似都有
東仙個moveset幾似TT大前田
不過再大AOE dd 仲要有弱體 有強攻double hit 特性又正正常常-CD
勁還勁 但G4係炒冷熱門 無必要抽呢D 3%炒冷
有 心屬藍攻強攻死神殺手 得佢 仲要勁嘅
新手唔洗升呢D
其實有D好奇 你所講嘅硬直係咩...
睇落快 =/= 真係快
花姐唔算快 因為成set野太多hits 魚柳齋快好多
春水就真係快啦 不過其實今次隻共柒仲快
印象中 千血出親速屬都係特性強攻20%傷嘅強攻角 但普攻速度係一隻比一隻快
不過講咁多...其實而家出親嘅角 普攻都好撚柒閪快
最多都係差0.幾十s 但全部都1.2-1.3s打哂成set野

順帶一提
想知點先叫快 可以等月尾左右 會炒水著角 你試玩一次隻水著bee同水著井上就知咩叫快
呢隻又真係無得比 連搵隻似嘅都難
用佢打過一次極限分數 「偽。184050」
點做到1000com

個pool完之前最後個10抽終於抽到啦屌
點知會炒水著角?
提子
硬直即係話出完招既滯延時間,好似格完一set把刀斬落地下,要收刀先再斬得,呢個時候人地打你,你唔瞬步走既話會中招
拎隻水著亂菊打穿界門 我以為玩緊第2隻game
亂菊本身件死神服已經係水著,方便幫其他隊長夾
依排升緊武器 用得7788
我屌 唔知點應你好
算啦算啦 怕咗你 問清楚D
子傻ching 你覺得共柒普攻邊part有硬直
no no no
水著bee同水著井上係新野嚟 唔係D垃圾OG角
算 唔等
其實你地無留意...全GAME所有角成set普攻打哂都有硬直架咩
做乜共柒就獨特要拎普攻硬直嚟講
強攻有D直頭係格硬fix死係度(千血飛機場16s 白斬24s) 閃都無得閃
染頭同一心有褔了
點解我會覺得共刀冬獅廢廢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞