[I/A]死神BLEACH brave souls 唔記得第幾個

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我ok 開場講no.(唔洗開放住) 記得開5張 等我入咗之後先開放
btw其實街場都好易有人幫你打晒
巴打瞓咗?
大家係玩global定japan服?
係咪兩個服分開
係分開
呢度應該玩日服既人多
水著pool好難抽,勁多4星

個網模擬得好on9
想問下抽唔抽水著?定繼續抽千血?
岩岩回歸左第7日,有千血一護
月尾有完現術新pool, 抽佢好過啦
特別係月尾隻月島好有可能係混亂角
係咪新pool抽五星機率高過返炒pool,水著難抽到仆街,燒左2千石都唔見織姬個淫娃
呢排好似靜咗
我畀我個FD抽1次10抽就中
但另一個FD見到問我有冇得抽,我死死地氣地多250石佢射落海
不過抽到水着係精神嘅
抽到一兩張或者會有既,但target某一張就死抽難抽唔中,我淨係想要織姬個大波妹
我新玩好多角都冇,力屬暫時得佢,用落都唔錯
見個日本網評都係S+,唔知堅定流
因為水著係好近期既池
能力同模組 都ok , 所以算係勁個堆
係咪新pool抽五星機率高過返炒pool,水著難抽到仆街,燒左2千石都唔見織姬個淫娃
我畀我個FD抽1次10抽就中
但另一個FD見到問我有冇得抽,我死死地氣地多250石佢射落海
不過抽到水着係精神嘅
抽到一兩張或者會有既,但target某一張就死抽難抽唔中,我淨係想要織姬個大波妹
我新玩好多角都冇,力屬暫時得佢,用落都唔錯
見個日本網評都係S+,唔知堅定流

雖然 力屬真係好撚多一手動就癲到飛起嘅角 千柒 千戀 TT山本呢D
你一用就知 SS井上真係好易令人覺得比下去 不過唔表示佢個rank係啱

但都要講多次
咪撚信個日本網啦 偏門少少嘅角就亂咁比rank
屌 當初真係唔應該擺個個網上嚟
都唔係第一次 仲未慣咩
新手第一次玩

洗唔洗刷首抽?

邊幾個角色最勁?
你遲左入坑 , 而家刷首抽刷到你傻

而家既池比較好既就 千血心一護 , 跟住夜一店長都可以
首抽 屍魂界 東仙要
個d 應該係必中 5星黎 , 全部垃圾
要用靈玉抽個d 先係正題
不過不過 心屬個隻隊長東仙係勁野來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞