[I/A]死神BLEACH brave souls 唔記得第幾個

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
感動 0威脅性
升嚟做sup都廢鳩事 除非有石回收
我屌你老母
除咗隻4刃有興趣之外,其餘4隻有乜撚野用
確定有石回
個獎勵同你升6*一樣 150 75石 200 1崩意
望一望返原來我一隻都無 BTW 50層塔真係好好玩 獎勵又正

想問問,其實又話死神屬3倍,但我隻戀次寫住破面
呢啲係點睇

想問問,其實又話死神屬3倍,但我隻戀次寫住破面
呢啲係點睇

嗰個係破面killer
即係呢隻角色剋乜屬既人?

另外,又以呢個為例,又話虛專屬,但係點解會話我隻牙密唔合符條件

1.係
2.嗰隻十刃所屬黎
原來係咁
其實個角色既profile入面有得睇佢既所屬
換錯咗包莖 即刻比你抽到D咁嘅野 仲要唔洗RE
OP
有少少唔係咁啱
yammy係 十刃 & 破面所屬 然而 破面所屬 =/= 虛所屬

點過呢關?

點過呢關?

最簡單係同電影飛機場
冇嘅話睇準大技閃咗佢應該都磨得贏,試多幾次
confirm埋 轉生後 本身已經會直接加多隻角嘅aoe同改善少少moveset嘅type
唔理有無習得技去改善

例子
OG藍染普攻AOE由原先嘅 275 轉生後會加到 375

想知原先275姐係幾多到? 拎隻5*藍染降臨角撚下就知(其實4*個隻都OK 一樣嘅)
而375又係幾多? 姐係你而家是旦捉隻5*都有嘅普攻水平(3周4 力毒 完現bee 心千一頭3下etc)
順帶一提 呢度係講緊最pure個隻 無習得技加成個隻
如果計埋習得技加個20%普攻AOE 咁就會係450(白斬月 知平子 千血店長 千血夜一 技崩藍etc)

強攻方面
OG藍染強攻24s 由藍攻變咗做紅攻
由就咁1hit過無貫穿 變咗推車技
同埋AOE由100變咗200 加埋習得技就240(石田老豆/共刀浮竹普攻size 大過小雨普攻20%)
有咩無所屬角
如果以包莖同同屬既sup(強攻up)黎講,係101010既情況下2者既數據(強攻damage) 會差幾遠? 意思即係3個同屬既sup及 1個同屬包莖加2個唔同屬包莖,2者分別有幾大?
Cls 第33層今次同上次一q樣
完全過唔到

求指教可以點...
(得滿血/殘血攻sup各1)
冇速屬虛真係食哂屎
YouTube搵下有人藍柒推爆攻都好似過到
我有睇到啊,佢用3隻殘血sup 90%過,但我冇
我用久南白 3強攻sup 過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞