[I/A]死神BLEACH brave souls 唔記得第幾個

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
http://www.klab.com/jp/press/detail/id=6104?date=2018

◆「BLEACH Brave Souls“卍解”生放送 TGS2018 スペシャル!!」
MC:関根梓(アップアップガールズ(仮))他
ゲスト:森田成一(黒崎一護役)、小西克幸(檜佐木修兵・浅野啓吾役)、杉山紀彰(石田雨竜役)、置鮎龍太郎(朽木白哉役)
我想問靈壓愈高係咪大招愈痛???
大力巴覺得會唔會出A雨龍?
可能掛 都可能係千血以上
對新角無咩興趣 走咗去追店長 又係金色
月島 石屎killer
又開多四彈千血
如果係咁真係要課金
新角skip
想問下如果真係出多幾彈 會唔會加下宣報

定係又要等多3個月先連埋新千血角一齊公佈?
上年好似都係係九月個tgs到公佈話出
如果真係有到時應該會發佈
其實我仲係好在意到底3周年句「新境地」係乜春
其實係上年周年(7月)話出 9月tgs比大家睇千血一必殺
所以如果真係9月tgs講 應該都要等多一兩個月
除非佢當日已經癲到show大技比人J or 有角色圖trailer(姐係好似千血4個trailer個款)
就姐係話比人知 9月尾出乜

但唔知仲有咩人可以出了
石田 科學家 假面個幾個柒頭
藍染囉 屌 Bleach唯一主角都唔記得
仲特登改埋個混亂效果 PVP / D怪仔同王中咗會打自己同自己友
呀 提埋大家
無乜PVP角嘅新手 31號隻月島就係大家嘅PVP救星
不過...其實我覺得有機會唔係千血 而係千血之上嘅野 好似3周4(或者小說)咁
可能
檜佐木修兵卍解

如果有零番隊就好 可惜無配音
痣城

想問下呢個其實咩意思?
減自己定減人地攻
明顯地係減人地攻 招野係大技會減對方攻
點解會覺得辛苦學招野 會係減自己攻咁ON9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞