[I/A]死神BLEACH brave souls 唔記得第幾個

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
btw三十抽兩新角
屌你老母繼承正一做壞game,隻野係畫面範圍外飛幾十把刀
最撚尻就係auto隻千血一護,屌你老母次撚次原地開盾哂撚左d技之後死死氣慢慢普攻
好乜撚野呀,有時間就話打一兩場手動,畀你打25場繼承人都燥啦,仲要手動有機會方向唔岩空技,多數開auto瞬步打
次次IZ都係咁濕鳩架啦
咁都打到燥次次都要呻咁你黎咁每次都好忙
真係每一次都見到你係踩緊隻game
有花姐有曬減傷sup 係升唔切隻千一差減麻同效果長 結果課左400買2隻角要key諗住可以auto知水
結果
btw 當支持下算
唔明有咩好呻 有邊隻手遊唔洗肝
全部都係要刷技刷料刷運刷乜刷物
最好係抽到一隻係可以唔洗升唔洗強化唔洗食裝唔洗食繼承就算之後點更新都可以直接打爆機添啦
pvp 依2日又開始怪怪地,連輸幾場800幾戰力既人,入去睇佢隊野都唔似係得800幾戰力

最緊要係random對手幾乎都係嗰10個人,佢地既名我都記得哂咁濟,咩赤家/Julia,要求其搵一個黎打先會出現新既名
改咗 跟返原著
斷刀護 開虛化個陣未爆鎖 所以修正返
都改咗成2個禮拜有多
今次難撚到閪咁
用000真係玩唔起
跟排名簡人比你打
你就係同人地咁有緣份 人地打哂 你又咁啱打哂 又咁啱都係個D rank
同埋輸800戰力呢D 應該係人地用3隻強攻角秒你
琴晚都算近排輸得最多,10場輸4場,4場都係d戰力唔高既
平時正常都贏哂10場,最多輸一場

btw,輸唔輸都冇所謂 保住個3席就夠
pvp 應該快d改一改玩法啦
唔改仲好 而家咁已經夠哂
反正都無乜人care個PVP 嬴咗又無人知 輸咗又無人理
大家都係是是旦旦打哂就算 打唔哂都算
好既就讚唔好就彈好合理姐
垃圾game
爆肝打多左750石
抽重覆左店長同一護,尾個十抽出左兩隻友哈
想問下啲重覆係升技好定係做sup

其實成個pool淨係想追夜一
友哈可以自食
店長同一護 唔夠sup可以做sup
友哈哈哈哈哈
改良左 花姐減傷裝枝補肉試左5場暫時都重係穩入王關 但一場要成5分鐘
不過慢既主因係花姐d技尻開 成日用技黎打唔洗破防嗰啲 攪到無技去破防
有花姐有曬減傷sup 係升唔切隻千一差減麻同效果長 結果課左400買2隻角要key諗住可以auto知水
結果
btw 當支持下算
今次難撚到閪咁
用000真係玩唔起
改良左 花姐減傷裝枝補肉試左5場暫時都重係穩入王關 但一場要成5分鐘
不過慢既主因係花姐d技尻開 成日用技黎打唔洗破防嗰啲 攪到無技去破防

其實全世界所有角都會咁
慢嘅原因係唔夠大力姐
同埋你可以擺埋隻心1100落去
但我用黎auto隻心銀係完全相反 有技唔出on99咁用刀仔督尻人 點知行到過去已經比隻360射死左
點解你會用心銀 心銀個moveset+特性對auto麻麻
不過講個D 好濕碎 auto耐咗就唔會在意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞