[I/A]死神BLEACH brave souls 唔記得第幾個

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
冬獅3月尾出過,花姐5月頭
印象中6月定5月都有炒過千血一
今劑你記錯啦

因為3月果次復刻我抽晒d 玉先中小白,

跟住5月果次係復刻第二彈,

d 玉冇乜存貨,抽左1千玉到都唔中花姐,

最尾要課金,重要課左成4千先中,

我找卡數先知課撚左4千

如果有復刻第一彈,

我可能抽埋千血狗,

而家應該申請左破產
無所謂 反正9月尾一早齊 唔會記呢d
多謝你令我有驚玩
係咪要食一模一樣既角先可以升到大技?相同技能都唔撚得既?
同一隻角,不論5,6星就得

其他係唔得既
咁即係唔駛諗,多出都做sup,點會拎黎食
新角出左rating, 冬師狼值ss+咩?大前田竟然得s+
參考下好了
用落係幾好玩既 但感覺應該無ss+
我覺得大前田普攻幾勁
啲評價起碼要試咗繼承先可以落實
其實都唔洗...佢普攻都幾慢 加上招vortex 已經feel佢auto會柒柒地
邊隻?
有冰 雙殺手 高靈壓 強攻double hit 已經值啦
同埋 唔知大家係咪唔中意佢24s 所以先覺得佢廢?
估下
用落普攻覺得有啲硬直 同唔係減CD
想問Weaken Attack - Adds Attack debuff ability to Special Move即係點解?
我upgrade完呢格 打嗰陣唔覺有類似冰/毒之類既debuff icon?
硬直? 郁下隻手指咪無囉
但我真係唔多覺佢有 同埋強攻角好少要用到普攻
不過唔係-CD又真係可惜咗D
不過咁講 千血個3隻速屬都唔係-CD啦
ching應該係中咗共刀一角
well...咪字面意思 減攻...
無你咁多經驗嘛
我以為會好似冰毒燒咁show埋喺個icon到
哦...唔會架 減攻減防呢2舊野
因為唔當係異常狀態(唔知KLab諗乜鳩) 所以可以同冰火毒麻弱重疊
印象中 有得自走式vortex嘅 全部auto都好撚ON9
唯獨1隻auto係勁嘅
就係千血一護(始解個隻)
仲要auto勁嘅原因係因為佢普攻屈 唔撚關vortex事
佢開親呢招自走炮 多數都會柒 不過普攻夠哂屈 所以先無乜事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞