[I/A]死神BLEACH brave souls 唔記得第幾個

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
血戰4
巴打 血戰4姐係邊四隻? 唔該晒
今次d完現角點排名?
佢意思係千血第4彈,有卍解一護,浦原,夜一同友哈
是但一隻就得?
有花姐好似好d,之前睇d巴打講買黎起手點都要3隻以上
因為我睇樓上巴打個POST

姐係揀卍解一護,浦原 夜一啦
然後再揀自己鐘意?
有得買梗係買花姐,再加卍解千血一護,你試下搵下個post,好似好耐之前大力巴有個千血實力排名表架!
睇上面巴打條LINK 無花姐搭一護
轉貼返2個post前既:
PVP 
心 千花 
知 千劍
技 單手山本
速 劍八 (太舊 仲堅持到真係好神奇 但都建議其他速角優先)

PVE / AUTO繼承
力 : 千柒, 千戀之, 共刀一護/ 陰陽
技 : 聖誕小雨, 崩藍, 千一護
速 : 千春 , 千NOKIA , 電影柒頭都勁, WD 月島
心 : 電影一護, 東仙, 共刀戀次
知 : 千狗, 白斬月, G4

依堆都係勁既,未update千血4既落去
所以如果買到既就花姐+卍解一護+自己鐘意既
inbox問下淘寶嗰d可能有你想要既配搭呢
auto繼承咪整咗個新嘅囉 係碌上去就有

PVE其實唔同auto繼承
你auto到繼承嘅 玩落用落未必好玩 你玩落好玩爽手嘅 auto繼承未起好勁
不過co-op簡角簡單好多 你搵隻爽手嘅強攻double hit角就OK
單人PVE就仲求其 就手就OK 你用落無問題就可以

PVP
心 : 千血花姐
技 : 單手山本
力 : 3周4(3周年紀念第十4刃)
速 : 速劍八(我其實唔建議再速劍 佢除咗boost就...無啦)
知 : 友哈
排名 : 千血花姐 > 單手山本 > 3周4 = 友哈 >> 速劍八

如果你想買AC 推薦list
心 : 千血花姐 > 千血卍解一護 > 共刀吉良 = 隊長東仙
知 : ...
力 : 3周4 = 千血戀廁 = 千血柒頭(隊長嚟 自己估邊位) > 共刀山本
技 : 單手山本 = 店長 = 崩藍(成日炒冷) > 千血始解一護 > 完現碎瘋(炒冷常客)
速 : 大前田 = 黑刀 > 千血夜一 = 共刀埼玉 = 千血春水 = 千血飛機場 = Lisa
知 : 白斬月(炒冷常客) > 千狗 > 友哈(好玩 PVP勁 但打怪效率低) = 完現平子(好玩) = 水著3刃(好玩) = 4刃(好玩) = 2刃(唔好玩) = 千血劍八(唔好玩但PVP勁 上面寫漏咗)
你跟住個list 有D取捨地執餸食就OK
屌你我仲諗緊邊個係共刀埼玉

上面呢兩隻係咪冇用?
同埋新出既月島好唔好用?
無咩用
不過小白 穿界門 曾經有用
呢2隻野係2017頭(戀廁就2016尾)嘅產物 唔洗急住升
好唔好張pvp coin 技屬嗰2隻減傷角升到200比殘廢老用好 我見嗰2隻啲5圍好差 比資源上200好似好浪費咁
同友哈pvp係裝減傷博大技 定係用滿血加攻?成日比疑似減傷既友哈開大反殺
101010咗?
差還差 但絕對好過為咗多多少少5圍而用其他link

友哈PVP係強攻流 其實
諗緊101010邊隻先其實
見友哈有盾重諗住滿血會好啲 改返先
滿血傷咪包埋強攻傷囉 雖然用強攻傷穩陣D
有無換到知包莖? 用佢就perfect池
都係換返強攻up算 都有幾隻25%
無呀 下次換
各位點睇新出嗰三個角色
琴晚十抽中咗隻月島
我覺得月島幾好玩 我都想要
不過中咗隻柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞