[I/A]死神BLEACH brave souls 唔記得第幾個

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
求問下
我仲有冇邊隻應該上200?
同埋邊隻應該101010(先)?
已經差唔多打曬主線任應該好難會再有石
想留石等花姐同千柒

200埋水著bee 心東仙 水著井上
竟然會問101010邊隻先...刷咗幾多個月水?
心屬就心千一先
知屬就...慳返
力就水著井上
技屬就山本先 之後崩藍 or 店長
速就... 應該都係夜一架啦
其實速大波都應該6*咗佢 -14%CD啵
101010推薦list
應該先101010咗D 對auto有益嘅角

心 : 花姐 = 卍解1100 = 心一 > TT戀廁 > TT吉良 = 東仙 = 遮5刃
知 : 白斬月 = 1900 > Xmas飛機場 > G3(勁係勁 但衰原罪所屬)
力 : 共一 = SS井上 > 3周4 > 戀廁 > 千柒 > 6手(衰所屬+無霸體 除非有金鳩就可以排前D)
技 : 單手 = 崩藍 = 店長 = 始解1100 > Xmas小雨 > 碎瘋 > 天鎖斬月
速 : 大前田 = 黑刀 > WD月島 = SS碎瘋 > TT花姐 = 千夜一 = 千飛機場 > 千春水

都係自己玩咗繼承咁耐 得返嚟嘅經驗 最好就升排頭個D先啦...無先係後面簡
盡量唔好升十刃 破面個D 呢D原罪嚟 3周4另計
數漏咗TT一角 呢隻應該同WD月島 同級 唔敢肯定
好多都無
其實最主要都係頭個幾隻
大前田 = 黑刀 > WD月島 = SS碎瘋 > TT花姐 = 千夜一 = 千飛機場 > 千春水

前面全部無
渣架
well 共刀花姐咪姐係同後面個3隻同level 姐係有無都是撚旦
反正你技屬大把角 輕鬆刷速水啦 後面個3隻上哂咪得囉 飛機場可以做普攻角
而家抽邊個pool 好?
千血 collections 定留石
抽千血4 心千一係must
我覺得合道具仲要啱屬真係好痛苦
心千一係友哈?
請問咩係101010
我10抽
心屬性 千年血戰篇 黑崎一護
共刀一護原來有咁高評價
今次反而狗屎運10抽就中左夜一 之前幾千石咩都無
每個人都有歐洲既時候
想銀城係卍解樣多啲
唔要依隻廢柴呀
想佢整多隻
想放賬
有興趣留TG傾
多咗隻5* riruka降臨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞