[I/A]死神BLEACH brave souls 唔記得第幾個

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
你用邊隻打 話時話
同埋唔好即刻閃 要等一野先開始閃
30%
個件M巾無撚用 咪哂時間升
你問得千花仲可以玩乜證明未追哂post

點分隻角係 玩強攻好 定 玩普攻好?
~簡單分類法~
攻擊明顯大於靈壓 = 普攻流
靈壓明顯大於攻擊 = 強攻流
攻靈都好接近嘅 = 玩乜都得
當然 有D角係特別D 到時會再講
詳細ver :
[/list]https://lihkg.com/thread/525611/page/27?ref=web&post=667
Nope
All in 減傷 ma
所以話你未追哂post
不過算 裝就2款都一樣
想問閃果下係指佢招大既動畫開始之前?
用白斬月試左幾次,佢未開大之前閃到唔見人都畀佢招大掂到
係難嘅 要練下 只能夠答你個2野要幾準下
一係你搵下片睇
唔係搏命刷 要有d合時機
真係好難,岩岩試閃緊途中佢開大即死 如果白斬月招弱體係100%就好
好似開大後都有時機可以避哂
唔知要避去邊度先安全
姐係點?
唔太閒,岩岩點坑,求屌得細力d
咁啦 因為我睇過33層內無關可以輕松練
一係王大技廢 一係要打幾版怪先
你去故事272話 打2歸4刃個關 佢招大就係正路全圖4hit大
搵佢練避大技
用一藍可以慢慢練飽佢 kill app kill app kill app
其實我都唔太明你問乜
裝定sup 定both?
我而家係33王開大死既話,就即刻kill app再打過 我發現佢招大開完半秒左右就死,就算係用緊技果陣企圖避招大都唔得
Both
打33層3分鐘既關用左我3粒幾鐘,王關招大避唔到靠運氣弱佢體先,終於慢慢捉佢硬直格尻死佢,屌你老母klab on99,逼人用虛唔知做乜柒
打33層3分鐘既關用左我3粒幾鐘,王關招大避唔到靠運氣弱佢體先,終於慢慢捉佢硬直格尻死佢,屌你老母klab on99,逼人用虛唔知做乜柒

撚新手
34層要用阿近,終於有理由上6星
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1526002787.A.864.html

睇完我先發覺我係冇認真睇過死神,除左係睇wiki大概估到靈王係乜水
其實你唔睇埋而家套小說小說淨係睇漫畫係真係唔知想點
所以好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞