[I/A]死神BLEACH brave souls 唔記得第幾個

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
分析得好詳細,睇呢度清楚過睇漫畫
滅卻師咁撚神,一開始將舊崩玉由滅卻師分解並吸收咪得囉
痴撚線,用香一護過33關,已經90% up,每野打4千幾5千血,都係唔可以3分鐘內打曬
要每個area一分鐘內清哂,我入到王關1分11秒都要最後10秒內先KO到。平A起碼平均要6000-8000dam。就算入到王關,都要諗到方法避到大技先得。
應該係崩玉點都變唔到完全體,因為無論比幾多魂魄都好似餵唔飽佢咁

同埋滅卻師就係一開始唔同意死神既做法

而家我覺得千年血戰成因就係死神要捉滅卻師做核心,滅卻師群起反抗先滅族
岩岩新玩,打到250石去抽下千血,想要劍八,但5抽中得個面具佬,個樣仲好似好廢咁,E+仲有150石左右唔知抽唔抽好

見youtube 有人post 新角色既片
咪啦...
其實呢...你有無去打輪回關...
裝其實嚟嚟去去都係個D

花姐攻高 推攻 以下嘅裝盡量RE到最高攻
兔棒(must) > 狗棒 = 減血加攻 = 加40%血裝(隊長袍) > 補肉劑(最好咪啦)
sup就 PVP用減傷 PVE用普攻
auto就睇你造化去到邊 初級 唔多夠力就減傷
而家千血個3隻suggest抽嗎?
今日臨尾抽到隻花姐
中間個仆街個樣真係好嘲諷
中到花姐 = 收工
上面中速劍個位 唔洗SAD 等轉生啦
多謝師兄,聽完即刻砌件兔頭,仲要中埋防禦30%
但防禦其實冇乜用
其實...防無撚用
true
我屌你,學埋架仔用龍捲風刷combo ,諗住實食冇痴牙拎曬10000分,點知第五關boss關有隻怪冇食到風,俾佢打咗一槌,當堂冇咗5k
想問你一個問題好耐 你係咪唔識點kill app?
BTW 呢D野我之前都有講...
即彈game?
你當係啦...咁你知唔知係拎嚟做乜
有咩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞