[I/A]死神BLEACH brave souls 唔記得第幾個

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
強化單機任務亂舞降臨第一話送俾你既嗰隻夜一
新IZ好似白斬月戰場 不過個地圖又火又毒逼你放隻亂舞角
屌 auto都WFC D火毒 手動更加唔care啦 你閃過去咪得囉
auto佢踩入去打唔怕畀毒/燒傷咩?
裝多個-CD 裝多個普攻傷好過啦 又唔係限死1隻auto打哂
普攻角用加普傷定減傷sup好?
進攻就是最好嘅防守
緊係普攻啦
不過我隻白斬月係用緊-CD
貪佢招vortex回快D 安全D 同埋101010咗所以唔用普攻SUP威力都唔差
同埋佢今次中咗D怪嘅虛殺手 所以一定要咁玩
好似每次iz都係破面或者虛mix死神
no no no 我指D怪有虛殺手
姐係D怪打你隻白斬月(死神/虛) 隻白斬月要硬食1.6倍傷
而今次因為死神怪特別多
所以用白斬月(死神殺手) 特別好洗好用 + 佢本身已經好洗好用
不過你啱 每次D怪都係死神 虛 破面呢3款是旦2款

順帶一提
出咗成年繼承 無一次繼承係D怪係死神殺手(更加無無所屬殺手同人類殺手)
7成時間都係破面殺手 之後十刃殺手 然後先虛殺手(今次) 最後隊長殺手
不過問題係...D虛所屬角都出得好撚勁 勁到可以WFC個殺手效果
隊長更加唔洗講
睇落KLab好撚憎破面咁
auto唔到,始終唔夠血頂傷,要半人手打,不過加爆傷一下斬死麻痺刀係開心既
緊係啦 講緊起碼2隻角
不過要打得快完game先最重要,唔係kill app再開復活又哂左時間
死神最撚煩,勁多控場技,都係擺返友哈遠距離尻射安全d,咁多格擋
計返死左kill app restart時間,都係友哈打最快,白斬月一冇技係身尻格好易畀人秒,友哈安全spam技

師兄會比邊隻上200lv先
得返3粒崩玉的意志

玩咗1個半月 冇課金 進度算快定慢
我想問點樣先可以入C以上嘅公會?
仲有繼承有冇用 洗唔洗刷?
新嗰2隻升邊隻先好?
水着同傘嗰2個池洗咗我2000幾石 零5星
我隻日番谷3lv大技有冇用?
同埋升大技有冇用?
好多隻重複我都係直接食自己
如上 我想再問pvp應該用邊隻
同埋 邊隻應該塞+強攻 邊隻應該塞-cd
應該塞哂3隻一樣定1隻-cd 2隻+強攻
感謝
riruka > 白斬月 > G3
入公會呢D是撚旦搵個申請入都OK B C rank呢D
繼承要刷
新個2隻升始解ginjo先
邊個水你抽遮pool呀 算啦 下次唔好啦 3%呢D無特別抽500石就算
柒頭3lv大技有用 強攻角呀嘛話哂都係
新手就唔建議咁啦 因為你好多sup都未有
應該好似上面ching咁
中咗2隻心一 2隻店長 佢升爆1隻200 留1隻5*做sup
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞