[I/A]死神BLEACH brave souls 唔記得第幾個

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
終於過到 打咗成日

點睇新完現角?
你第一日開5藍場?
從來無話過我係會長(不過都接近)
點解走? 想轉下新環境
反正成個公會D人其實都係哂kekeke度 有乜所謂
D高登老野無lihkg ac咪龜係個度算
不過有時真係覺得你地好神奇 死都唔肯入嚟
然後D資訊錯到離哂罩(雖然9成嘅都有係度講過 不過無人睇)
井上 井上最重要 特別係有花姐嘅 更加要抽
無白斬月可以搵PSP仔代替
黑肉其實勁嘅 不過搵唔到原因要特別去抽佢
提提你 唔好咁白痴去換6*角劵 4*武劵 一定要換包莖
想換隻力屬比水著織姬
無問題呀
不過你33層掂唔掂先 唔掂就換咗速屬個隻先
三週年開始玩 戇居居乜都無睇 見隻兩週年一護好型揀咗
簡? 5選1個個? 無所謂 2周1都勁嘅 簡佢無損失嘅
係5選1嗰個丫 屎忽撞棍 唔係都卡33
點解五體力開共鬥得我有x5,其他人得一場嘅
你第一日開5藍場?

第一次自己刷
你唔見平時個D撚屌寫住咩5符 5枚乜乜柒柒 但你入去R場都係得1場獎勵咩
不過算啦 總之就5藍係得場主自己受惠到呢5藍 路撚只係得佢地打個1場嘅獎
2次都係卡33關
想問係唔係每次33關都係一樣 所以先建議換咗速包莖先?
btw 6*角券 係比5選1?
暫時出咗3次,3次都係一樣
5選1係3周年既野,而家已經冇
唔該
唉 要打埋下次先夠200換
啱啱入group你就走
點解五體力開共鬥得我有x5,其他人得一場嘅
你第一日開5藍場?

第一次自己刷
你唔見平時個D撚屌寫住咩5符 5枚乜乜柒柒 但你入去R場都係得1場獎勵咩
不過算啦 總之就5藍係得場主自己受惠到呢5藍 路撚只係得佢地打個1場嘅獎

我一直都以為係俾人昆
我自己開場都打開五枚
共菊個killer effect好正,又虛又破面,打event將來好似好有用
咁去咗邊個s 級
有冇巴打係想入公會?有個連登公會有位,只要日日打就得,如果暫時有公會既可以入黎先

公會名叫撲克同盟
點過請問
用咩sup同武器
其實留S好易 20條友一日86400s入面抽180s都唔洗嘅時間打一場就可以
所以各位唔介意真係可以入去一齊打
指邊關先?
50定33
moveset廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞