必看!震驚!十大支持窮人生仔的理由!!!不看後悔!

699 回覆
3133 Like 306 Dislike
例子:係你自己要投胎做我個仔,你鍾意可以去搵李嘉誠做你老豆!
通常上一代嘅窮人都係唔講道理,因為佢地大部分都係低學歷,活在自己的世界,用返自己果套失敗的價值觀
講咁多做乜

自己計掂條數咪生

屌,咪就係因為好多又蠢又窮嘅父母唔識計數,依家咪開post教佢哋囉
有冇睇清楚啲points?
冇嘅,可詳見Point 2.
謝謝!
留公屋把撚咩
話明窮撚,會有私樓
作為父母起碼要有計劃同能力養活自己 將來唔洗仔女經濟上擔心自己
有錢供養仔女生活讀書 有錢比佢地正常同朋友去玩同學下野 唔洗仔女讀完出黎還債
上面我諗唔會有人反對啦下話
講嚟講去淨係識講絕育,你平時係咪成日控制唔到性慾 ?個腦得扑嘢大過天?
窮人全部搞基
講咁多做乜

自己計掂條數咪生

屌,咪就係因為好多又蠢又窮嘅父母唔識計數,依家咪開post教佢哋囉
謝謝!
要教人要人信服,要自己做先架嘛,絕育先啦

屌,你究竟有冇睇留言架?
同你講嘢真係嘥氣
由頭到尾睇清楚啲留言先啦,唔好淨係一尾叫人絕育,扣你response分
正皮上一頁
作為父母起碼要有計劃同能力養活自己 將來唔洗仔女經濟上擔心自己
有錢供養仔女生活讀書 有錢比佢地正常同朋友去玩同學下野 唔洗仔女讀完出黎還債
上面我諗唔會有人反對啦下話

召喚禾稈
講咁多做乜

自己計掂條數咪生

謝謝!
要教人要人信服,要自己做先架嘛,絕育先啦

屌,你究竟有冇睇留言架?
同你講嘢真係嘥氣
由頭到尾睇清楚啲留言先啦,唔好淨係一尾叫人絕育,扣你response分
唔生點解唔絕育?定係已經開始動搖又想生?

放心啦,冇女朋友都係一種絕育方法
唔好同我講,第時有女姣我咁點,到時有錢就會生,唔係話唔好生仔,係「窮人」唔好生仔。
跟住你會話,到時我仲係窮人咁點?
放心啦,我識得控制性慾,唔似啲狗公,唔會見女就想插
實有好多人睇完個post又增加左自己對父母既怨意,準備步23絲打後塵
咦 咁係咪姐係做1949年共產黨做緊既野呀
其實樓主有無諗過窮唔係最大因素,會唔會係你d基因太差先係你失敗既原因

公屋出身,得老豆一個做野,五兄弟姐妹細個都無乜資源,而家有4個有degree, 淨低嗰個都讀到預科畢業。一個嫁左人無做野,其他4個月入4-50k

從來無怨過父母,仲覺得老豆一個頂起成頭家係偶像
窮人真係唔好生仔住
當有錢佬開始驚 下一代冇奴隸用
到時佢地自然會減少返貧富差距
當資源足夠時再諗生唔生都未遲
香港由於有支共外勞
呢幾代窮撚都唔洗諗住生啦
屌我以為係我自己出咗post添
well speech bro
同佢哋上一代腥香港人一樣
乜講D正能量嘢大家就唔洗死啊?
要死嘅人點都會死啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞