必看!震驚!十大支持窮人生仔的理由!!!不看後悔!

699 回覆
3133 Like 306 Dislike
社會要有窮人先運作到
個個都有錢邊個會做掃街洗廁所果d 工
為左唔想多d支那人落黎
所以香港人要不斷生
咩邏輯
全天下的小孩子都應該用試管制造。

只要用那些天之驕子的卵子和精子,制造出優秀的人類就好。

如果沒辦法做到這一點,那就退而求其次,讓所有的孩子都在國家的育幼院之類的地方長大成人。大家穿相同的衣服、吃相同的飯菜、住相同的房間、接受相同的教育、父母也相同……生活在平等的環境中。

在這種環境下,如果仍然因為不聰明、不用功,成績在班上墊底被人瞧不起,因為性格扭曲而遭人排擠,也就無話可說了。

遺書 《少女》湊佳苗

好有似曾相識嘅感覺
so true
識好多真中產夫婦唔生仔
真中產:有文化、有修養、有高薪厚職、有樓、有外國護照

優秀基因絕種
你唔生大把南亞人/中國人同你生。
樓主係南亞人/中國人打手?

你唔生大把南亞人/中國人同你生。
樓主係南亞人/中國人打手?

所以要同佢哋鬥生?
關支那咩事
香港大部分都無
考咗DSE未?未要加油
咁多年前既野我還哂俾miss,你而家叫我考返,2都唔知有無
識好多真中產夫婦唔生仔
真中產:有文化、有修養、有高薪厚職、有樓、有外國護照

優秀基因絕種

可能佢哋已經睇透人生,覺得解除痛苦重要過享受快樂,人生本是苦
自己搞唔掂咪唔好生 等個仔出嚟挨
呢個道理有幾難明
樓主講事實又要俾人屌
利申:屋企中產
人身攻擊的謬誤
即一個理論因為是由某人提出而被否定,而非因為存在與之相違背的證據或者沒有充分的證據支持而遭否定。例如:
甲:「政府應該為最低工資進行立法以保障工人免被剝削。」
乙:「真是荒謬,你因為找不到一份好的工作才這樣說吧。」
佢地真係覺得生多啲仔可以減慢赤化
睇吓近十年香港發生咩事先啦 生多啲香港人就有用?咪撚玩啦
唔係你自己攪唔掂,一班人覺得你唔掂,
屌到你覺得自己唔掂.

窮人唔應該做既野,真係好多,包括唔好上網

如果你祖上有一代係窮撚,其後既係咪唔應該生出黎?
其實人生有咩意義?

身邊大把中產朋友唔生,反而當年d mk同學就生左幾件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞