[繼續wfc]htc用家自閉討論區 2

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
搵番部後備e8出黎重裝再升級。順過以前。
新發現
update完指紋解鎖再快咗 依家一禁就解咗鎖 skip咗lockscreen
仲有個問題, 以往HTC 係某啲APP長按多工鍵可以打開個app 既setting, 例如馬會app, e家係未冇左啦?
7.0已上 電量未試到
smooth過6.0
double tap multi-tasking制好方便
最緊要有原生夜間模式 隻眼舒服好多 開光app都唔會眼殘

咩double tap multi-tasking?
真係幾順

2下multi tasking會去番上一個用緊既app

冇留意添 幾正

長按multi tasking會變左分割畫面
hood 好似讀唔到卡
新發現
update完指紋解鎖再快咗 依家一禁就解咗鎖 skip咗lockscreen

係,我都發現
直入系統
一開始我仲以為自己disable咗個locking
仲有個問題, 以往HTC 係某啲APP長按多工鍵可以打開個app 既setting, 例如馬會app, e家係未冇左啦?

呢啲menu真係遠古產物嚟
唔更新app嘅人應該退出電子界

馬會app左上角,其他就唔知
話說Google now好似就快冇得down,要down就快手
宜家fingerprint unlock 快咗好撚多,正
話說Google now好似就快冇得down,要down就快手

不了 太食電
其實升完可唔可以唔reset
好似好煩咁月reset好處係咩?
有冇人就咁升完就算 唔reset?

有事先要reset姐 無事唔洗

係咩 我見d人好似次次升完都要雙wipe
好似好煩咁
同埋升完之後部機所有野都會係返度?
岩岩update完 好正

好似好煩咁

正常都會喺度嘅
利申:喺 Pacific Place 用佢個 Wi-Fi download 完升咗 冇洗冇剩冇問題 開心使用中
升咗真係新機一樣
不過 中國字型可恥

好似好煩咁

正常都會喺度嘅
利申:喺 Pacific Place 用佢個 Wi-Fi download 完升咗 冇洗冇剩冇問題 開心使用中

順便清姐
而家 multutask個page d 位唔同左成日熄錯app 或者clear左all

好似好煩咁

正常都會喺度嘅

順便清姐

thanks 睇多幾日電量報告 冇問題就升
按耐左就入左 split screen mode, 但係唔想用點取消
而家 multutask個page d 位唔同左成日熄錯app 或者clear左all

依樣真係唔多慣

馬會app左上角,其他就唔知

設定>顯示、手勢和按鈕>選單按鈕
有冇得改字體
支那字睇唔慣
按耐左就入左 split screen mode, 但係唔想用點取消

你將中間好似窗簾咁既野拉上拉落就係熄

你將中間好似窗簾咁既野拉上拉落就係熄

喊出黎 等左你幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞