[繼續wfc]htc用家自閉討論區 2

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
今日部機用用下reboot 睇黎full wipe一次會好d
依家7.0 setup新機應該識自動同步哂setting 同download返app?
大家htc 10有冇用緊case同Mon 貼
成個 Mon 果隻定邊位 cover 唔到?

用緊呢隻,唔錯。不過mon貼要用邊位cover唔到果隻 因為個case會包少少邊,用cover晒隻mon貼會唔match

無用case , 淘寶usk 貼
你search usk旗艦店應該有

用緊呢隻,唔錯。不過mon貼要用邊位cover唔到果隻 因為個case會包少少邊,用cover晒隻mon貼會唔match

呢款殼保護性好夠 其實唔貼mon貼都得

正常mon向下都唔會掂到枱面
真係唔用mon貼都得
而且佢散熱居然唔差

真係唔用mon貼都得
而且佢散熱居然唔差

spigen出品大多都好野黎
升左上7.0 黎左個雙清,但好似唔小心set 左 啟動部機要入pin 碼,點較番
有冇HTC10家用 唔知點解我部HTC10開相機自動個MON變到勁光 勁殘眼
有冇HTC10家用 唔知點解我部HTC10開相機自動個MON變到勁光 勁殘眼

呢個係htc camera不嬲都強制開到最光
唔想咁光就要用其他cam app
仲有個問題, 以往HTC 係某啲APP長按多工鍵可以打開個app 既setting, 例如馬會app, e家係未冇左啦?

呢啲menu真係遠古產物嚟
唔更新app嘅人應該退出電子界

馬會app左上角,其他就唔知

設定>顯示、手勢和按鈕>選單按鈕

禁左, 但唔知有咩改變

真係唔用mon貼都得
而且佢散熱居然唔差

spigen出品大多都好野黎

請問香港邊度有得買?
暫時發現whatsapp會漏notification
即係明明收到,而且機都震埋
但係就無野彈出嚟
連拉落嚟都無嘢
暫時發現whatsapp會漏notification
即係明明收到,而且機都震埋
但係就無野彈出嚟
連拉落嚟都無嘢

+1, 要unlock先見到whatsapp個shortcut有1字

另外有無人知點解我好多app個 notification 都無圖 得一個白色四方框

勁刺眼 每次開個APP

勁刺眼 每次開個APP

夜晚成日中太陽拳
u ultra 開價5698 又唔算好貴 加埋開賣即減 5千蚊買大機 應該都help 得過

勁刺眼 每次開個APP

夜晚成日中太陽拳

有無咩第3方app好用
open camera 幾功能性 但ui真心柒
u ultra 開價5698 又唔算好貴 加埋開賣即減 5千蚊買大機 應該都help 得過

但係u play me賣3498戇撚鳩

都1月啦
5198先合理
人地lg都降到4998
即減到4998先help得過

大家諗住買既唔好急
等埋128gb 先啦

呢部真係唔知點撚幫
htc 中階機都好撚鐘意用mtk p10 唔撚明:o
注定無update 之前部d10 pro又係差唔多spec
可唔可以轉返舊字體 呢個真係唔多好睇
電池損耗得返89%
真係好快玩完
過保前去唔去換電好呢
睇嚟今次 htc 10 升 7.0 好多問題
我唔 up 住了
電池損耗得返89%
真係好快玩完
過保前去唔去換電好呢

用咩check?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞