[繼續wfc]htc用家自閉討論區 2

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
呢度仲有無人用緊one max有既揮手

用s810同s400明顯係 htc對鳩通已經冇乜交易籌碼

821都唔係正常版來

起碼親生仔用緊先,冇伏掛

降左頻同820冇分別了
明明821優勢係超頻10%功耗不變

用s810同s400明顯係 htc對鳩通已經冇乜交易籌碼

821都唔係正常版來

降左頻同820冇分別了

降番會唔會變相慳電左

降左頻同820冇分別了

降番會唔會變相慳電左

唔會
有冇人知點解次次我打完機出返桌面(用緊Nova Launcher)都要等一陣先會load到桌面d app出黎?

用緊10仔
有冇人知點解次次我打完機出返桌面(用緊Nova Launcher)都要等一陣先會load到桌面d app出黎?

用緊10仔

明明仲有大把ram
一重新開機之後就咁 明明之前都唔會

用緊10仔

明明仲有大把ram

我無呢個問題喎師兄
我將nova set哂最高權限
boost+又將佢set做唔kill得
你睇下有無關係

用緊10仔

明明仲有大把ram

我無呢個問題喎師兄
你睇下有無關係

我一買用左10幾日都冇呢個問題架
係尋日重新開機之後就咁

用緊10仔

明明仲有大把ram

我無呢個問題喎師兄
你睇下有無關係

本來係有7個app係桌面

]
但尋日一重新開機之後 打完機出返去就變左要等1秒先出返icon 好似下面咁 咩都冇晒

明明仲有大把ram

我無呢個問題喎師兄
你睇下有無關係

]
但尋日一重新開機之後 打完機出返去就變左要等1秒先出返icon 好似下面咁 咩都冇晒

有冇改左1080p?
HTC 捱到2017!!

明明仲有大把ram

我無呢個問題喎師兄
你睇下有無關係

]

有冇改左1080p?

我打機同Nova都有較1080

]

有冇改左1080p?

我打機同Nova都有較1080

nova較1080p會走位

請問10仔 呢個list有冇得自訂的?
我想好似M7咁加個截圖上去。

ps 10仔cap圖係咪只可以按power+音量向下?

好難用

好難用

7.0有

好難用

冇呀
屌佢老母HTC一日唔放7.0出黎都唔使旨意可以自訂
我都想自訂返慳電mode
另外要cap圖既power+home都得
另外要cap圖既power+home都得

thanks

btw……HTC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞