[繼續wfc]htc用家自閉討論區 2

1001 回覆
6 Like 4 Dislike

個設計明明幾好,係要整埋啲柒嘢搞到人有地方屌, 部U play 直頭戇鳩

粒u已經要鬧啦

你當無睇過呢部機啦, 計返港紙要成3千5
老實講, 2千都俾多

已經買到oneplus3t 作為10仔前用家表示

10仔好多舖都賣緊3千尾
真係諗唔到理由買play鳩u

琴日去mphone睇 $3680 ja
同G5差唔多價... 好掙扎

好似無乜貨同色淨 要買就快啦
見人HAND ON既機都冇紅MON
一陣出街換晒天馬

好明顯係個張相本身個色有問題啦...
明明個BACKGROUND都偏紅

已經買到oneplus3t 作為10仔前用家表示

10仔好多舖都賣緊3千尾
真係諗唔到理由買play鳩u

琴日去mphone睇 $3680 ja
同G5差唔多價... 好掙扎

唔好買G5 會後悔

G5做工好撚差, 個mon 大力禁有印, 同埋個模組設計已經被LG放棄

10仔呢家買係抵, 但好似好多大鋪都唔返貨或者唔齊色

部部機都係咁架啦
配件買左就唔諗住第二部機用得返
考慮G5原因都係佢有7.0, 有得換電

其他10仔同G5應該冇分別
台灣SONY都有7.0
HTC仲係冇影
屌粒821係同GOOGLE一樣2.15+1.6

降頻版
台灣SONY都有7.0
HTC仲係冇影

ultra 咪有7.0囉
台灣SONY都有7.0
HTC仲係冇影

2017年新機應該要7.1.1
台灣SONY都有7.0
HTC仲係冇影

台灣SONY都有7.0
HTC仲係冇影

屌佢老母真係完全無視10
完左都冇人話10仔7.0消息
睇來台仔根本冇人用

其實US上年已經出左10 7.0
睇來台仔根本冇人用

人地全球推送
htc us only
睇來台仔根本冇人用

人地全球推送
htc us only

我唔知搞乜撚亞洲區可以搞成兩個月都推唔到出黎
上次見過有條片係講左右兩邊都可以出menu,嗰架係乜嘢型號?
上次見過有條片係講左右兩邊都可以出menu,嗰架係乜嘢型號?

上半年發佈

上半年發佈

叫ocean
台仔HTC FB一堆趕客comment

抵啦!拖更新!自作自受
係咪得我覺得htc 既design越來越懶

有料designer 走晒得返啲抄襲designer

到而家出到ULTRA, 我都仲係覺得M7個樣最靚

係……

ps用緊 m7覆post

係……

same, m7部機已經lag
捱到用唔到為止

係……

same, m7部機已經lag
捱到用唔到為止

我部M7已好似d老人家咁,
長期要插尿袋+白內障(focus 死左)
新機d config 真係on99

聽聞以前班htc工程師designers
俾華為double pay咁撬走
而家剩落黎既又主力開發vive
所以等到佛誕好正常

同樣係凸鏡頭 我都係鐘意圓形
都係等nokia
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞