[繼續wfc]htc用家自閉討論區 2

1001 回覆
6 Like 4 Dislike

我覺得大容量先要快充
3000mah都係5V2A算

其實夜晚訓教叉過夜用慢叉都ok啦
快叉都係救急用[/quote]

床頭放哂慢叉快叉 任揀
有冇人登入唔到HTC 帳號
我更新完7.0到依家仲未登入到
想換字體啊

登入到就換到字體咩

我入左htc theme 轉字體 但好似係得英文字體有影響
想換字體啊

登入到就換到字體咩

換返6.0字體咪得
想換字體啊

登入到就換到字體咩

換返6.0字體咪得

邊隻係6.0字體
from htc 果度?? 求教

HTC有battery tset
都係唔用QC 3.0
半年左右已經損耗11%

要上htc 度test? btw 個原裝charger 我都未開出黎用過 係屋企用1a叉

電話打code有battery test
唔記得係咩code

嗰個test 結果唔係你舊電嘅容量百分比,只係做完一個鐘battery test 淨幾多%電,低過70先有問題

即係低過70又仲有保養就可以拎上htc 換電池?

我覺得大容量先要快充
3000mah都係5V2A算

其實夜晚訓教叉過夜用慢叉都ok啦
快叉都係救急用

床頭放哂慢叉快叉 任揀[/quote]

以前冇快叉就沖過夜, E家臨訓有時睇半個鐘劇集加刷埋牙已經夠100%, 朝早起身都仲有9X, 咁樣對舊電應該好啲
唔好過20%先充電
唔好過20%先充電

成日都10-15%先叉
U Ultra無3.5
姐係一定要用佢個USonic?
U Ultra無3.5

係 除非你有其他type c 耳機 但個耳機評價好似唔錯
U Ultra無3.5

應該唔跟機掛
個USonic
fb 係咁crash
fb 係咁crash

試下重開機
我重開幾次
而家好似無哂啲問題
fb 係咁crash

試下重開機
我重開幾次
而家好似無哂啲問題

用Facebook lite版好過啦
升完7.0 gmail個d唔識sync
U Ultra無3.5

應該唔跟機掛
個USonic

跟機嫁 唔跟機又無3.5mm真係搏屌咩
其實我幾想試下佢果個check用家耳道黎調整音效既功能
fb 係咁crash

del fb 啦 用swipe
升完7.0 gmail個d唔識sync

有冇人都係咁 冇左email通知都幾煩
U Ultra無3.5

應該唔跟機掛
個USonic

唯有用adapter啦
唔想換耳機
U Ultra無3.5

應該唔跟機掛
個USonic

唯有用adapter啦
唔想換耳機

type adapter好似唔見有
說算出都係垃圾晶片
更新左係咪冇得用menu掣
fb 係咁crash

del fb 啦 用swipe

fb雖然垃圾
但係佢個video功能
一路拉落去就會自動播類似的影片
好似無可取代
btw平時metal+fb 官方app一齊用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞