[繼續wfc]htc用家自閉討論區 2

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
岩岩睇完戲 一開有驚喜
好多bug? d bug同台版一樣?

我部台水淨係得叫醒個mon會有少少延遲呢個bug, 港版有冇呢個情況?

岩岩htc hk出post仲想屌佢有7.0未,點知見到人話有更新
好在

可以屌定7.1 or 8.0先,屌定差唔多
岩岩htc hk出post仲想屌佢有7.0未,點知見到人話有更新
好在

可以屌定7.1 or 8.0先,屌定差唔多

通常會直接skip左7.1呢d? 要出都係7.1.2 可能過多陣google又屌個7.1.3出黎

htc一巴巴車落啲佛誕撚度
更新7.0後,通知拉落嚟個虛擬鍵螢幕cap圖掣係咪都係無左?

另外,d台佬話有依d bug 有無巴打更新完都係同d台佬所講一樣?
我見佢有d bug都好嚴重下,要格式化部機先解決到
https://community.htc.com/tw/chat.php?mod=viewthread&tid=70570
更新左想洗機用咩backup

係幾靚
更新7.0後,通知拉落嚟個虛擬鍵螢幕cap圖掣係咪都係無左?

另外,d台佬話有依d bug 有無巴打更新完都係同d台佬所講一樣?
https://community.htc.com/tw/chat.php?mod=viewthread&tid=70570

Line無論係profile pic同stickers暫時都無事
通知果邊我暫時觀察係開數據節省先出事
SD唔知我果張係Toshiba,叉電用屌米快叉暫時正常

係幾靚

forecast咩app黎

係幾靚

forecast咩app黎

weather timeline
其實個app麻麻地
勝在notification靚同清晰

同問 有冇cap圖掣
終於更新完
reset完真係爽
終於更新完
reset完真係爽

想問下用咩backup
留名
終於更新完
reset完真係爽

想問下用咩backup

冇backup
就咁reset
相就one drive搞掂
Nova set唔到HTC天氣 Weight

點搞
升完電量如何?
升完電量如何?

電其實差唔多
反而開apps速度有啲驚喜
感覺快咗唔少
利申我直接up上去無搞咩clean install
終於有
升左都係冇cap圖制
升唔升都冇所謂了
HTC已執
update完有個小問題, 就係如果你部電話係聽緊歌或者播緊片, 你禁power 掣想鎖機係鎖唔到, 要停左佢先得
update完有個小問題, 就係如果你部電話係聽緊歌或者播緊片, 你禁power 掣想鎖機係鎖唔到, 要停左佢先得

設定>安全性>螢幕鎖定方式 齒輪>按下電源按鈕立即鎖定
試下有冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞