[繼續wfc]htc用家自閉討論區 2

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
新年出10仔
有咩要注意/check
仲有冇Sharp

sharp應該冇晒

唔好出

有咩機好出
趕住換
我都想出部
而家10仔咩價位?
想問銀色係唔係白面?
我上網睇有部係黑面銀機身
我想要黑面多d
但我怕黑色會甩漆
所以想用銀色
我都想出部
而家10仔咩價位?
想問銀色係唔係白面?
我想要黑面多d
但我怕黑色會甩漆
所以想用銀色

個部係美版
依家3998
我都想出部
而家10仔咩價位?
想問銀色係唔係白面?
我想要黑面多d
但我怕黑色會甩漆
所以想用銀色

個部係美版
依家3998

等多一個月大把機跳水
講開nfc, 之前用nexus 5 check八達通
就算我連住個卡套黎check都可以 check到

宜家10仔就一定要拎張卡出黎先check到
仲有,d公仔款八達通係完全check唔到

但好彩自己咁試完先知nfc個位係相機位果度
暫時去惠康同萬寧用android oay都好快搞掂
最鍾意佢震得好勁,一定知connect到部機比錢

應該關八達通冇最佳化10仔個NFC事
以前M8真係做到秒讀
我都想出部
而家10仔咩價位?
想問銀色係唔係白面?
我想要黑面多d
但我怕黑色會甩漆
所以想用銀色

個部係美版
依家3998

唔該巴打
咁我新年後睇下有冇跌價先
覺得ultra靚但無3.5直插我唔係太想
而家10仔部相機影相好似多左層野咁 蒙蒙地影出黎散晒光好似去左仙境咁
而家10仔部相機影相好似多左層野咁 蒙蒙地影出黎散晒光好似去左仙境咁

標準答案:有層油係相機面
用眼鏡布抹下佢就得
另外有人話過層鍍膜出事
點摸都摸唔走
我自己無呢個問題

關於 HTC 要推出智慧型手錶的消息,可說已經傳了 1 年之久,而名為  Halfbeak 的智慧型手錶,更在去年 10 月有清晰影像曝光。在 HTC 至今沒有任何準備發布跡象的情況下,又有更多關於這款手錶的消息曝光!

根據微博用戶「老黑_Knight」所曝光的影像,可以看到 HTC 這款智慧型手錶更多的配置。與 Under Armour 聯名的 Logo 在手裱底部,採用的是 Android Wear 1.3 系統,可能還是工程機狀態。

螢幕解析度為 360 x 360,並且配有心率感測器,此外充電採用 4 針的充電介面。由於 Google 預期將在 2 月推送 Android 2.0 更新,在 HTC 遲遲沒有要發布的狀況、以及這款智慧錶系統仍老舊的情況下,恐怕短期內還不會推向市面。

轉自http://3c.ltn.com.tw/m/news/28435

哇屌真係好柒
睇下人地隻gear s3先,輸10條街

關於 HTC 要推出智慧型手錶的消息,可說已經傳了 1 年之久,而名為  Halfbeak 的智慧型手錶,更在去年 10 月有清晰影像曝光。在 HTC 至今沒有任何準備發布跡象的情況下,又有更多關於這款手錶的消息曝光!

根據微博用戶「老黑_Knight」所曝光的影像,可以看到 HTC 這款智慧型手錶更多的配置。與 Under Armour 聯名的 Logo 在手裱底部,採用的是 Android Wear 1.3 系統,可能還是工程機狀態。

螢幕解析度為 360 x 360,並且配有心率感測器,此外充電採用 4 針的充電介面。由於 Google 預期將在 2 月推送 Android 2.0 更新,在 HTC 遲遲沒有要發布的狀況、以及這款智慧錶系統仍老舊的情況下,恐怕短期內還不會推向市面。

轉自http://3c.ltn.com.tw/m/news/28435

哇屌真係好柒

唔係唔出咩

哇屌真係好柒

唔係唔出咩

呢個市場其實係手提電話飽和之後嘅一個好好延伸
3千蚊1、2年換一次
成本又低你都咪話唔和味
如果真係唔玩
咁可能隻錶真係好廢

哇屌真係好柒

唔係唔出咩

3千蚊1、2年換一次
成本又低你都咪話唔和味
如果真係唔玩
咁可能隻錶真係好廢

又加入戰線,佢搞好電話先要整錶啦
跟本就唔會吸引到人去買,個樣仲要係幾十年前啲咁

哇屌真係好柒

唔係唔出咩

3千蚊1、2年換一次
成本又低你都咪話唔和味
如果真係唔玩
咁可能隻錶真係好廢

真係好柒
本來想話htc不如收購Garmin喇
點知啱啱check過股價
Garmin 4x vs. htc2x

3千蚊1、2年換一次
成本又低你都咪話唔和味
如果真係唔玩
咁可能隻錶真係好廢

真係好柒

仲收購
未比人收購都偷笑啦

3千蚊1、2年換一次
成本又低你都咪話唔和味
如果真係唔玩
咁可能隻錶真係好廢

真係好柒

仲收購
未比人收購都偷笑啦

仲有銀紙可以燒咩
用緊Garmin應該會用落去
你地係咪大部分人都買過錢
你地係咪大部分人都買過錢

仆街又錯POST

用眼鏡布抹下佢就得
另外有人話過層鍍膜出事
點摸都摸唔走
我自己無呢個問題

用手指捽過都係咁
應該係入面出事
有保既話有冇得拎去整?

用眼鏡布抹下佢就得
另外有人話過層鍍膜出事
點摸都摸唔走
我自己無呢個問題

用手指捽過都係咁
應該係入面出事
有保既話有冇得拎去整?

試下hi dd少少 酒精落眼鏡布試下抹, 之後用乾眼鏡布抹睇下得唔得
幾時有7.0
幾時有7.0

真係好柒

仲收購
未比人收購都偷笑啦

仲有銀紙可以燒咩
用緊Garmin應該會用落去

諗諗吓發現如果當年Garmin同Asus繼續合作落去應該會好成功
幾時有7.0

佢個新post九成comment都係屌緊佢7.0
幾時有7.0

唔洗急 慢慢黎 我已經開始接受左無更新
6.0.1都幾好用 sot 有5.5-6hr 其實htc整軟件算係幾好
咁我寧願佢7.0整好先比我 同埋遲出應該係包哂其他國家版本既update(ff)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞