[繼續wfc]htc用家自閉討論區 2

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
係cmhk續約幫frd買咗部灰色10仔,用天馬mon
佢嗰部mon色水白啲(冷色),自己部灰色用aharp mon嘅黃啲
係cmhk續約幫frd買咗部灰色10仔,用天馬mon
佢嗰部mon色水白啲(冷色),自己部灰色用sharp mon嘅黃啲
mon我天馬mon調到最冷色😂
幾時先有7.0
有無巴打有買埋pro studio 聽歌 配10仔set用prostudio 專屬profile
好撚正
幾時先有7.0

起碼三月
幾時先有7.0

起碼三月

起碼6月
幾時先有7.0

起碼三月

起碼6月

起碼9月
幾時先有7.0

起碼三月

起碼6月

起碼9月

起碼出android 8
幾時先有7.0

起碼三月

起碼6月

起碼9月

起碼出android 8

起碼出左iphone9
各位巴打

做左黑色10仔機主

我訓係上格床 插座係地下

我駁條usb 廷長線差電

會唔會對部機 有影響?

如果有,我夜晚就訓個時都係用返舊機

10仔就擺返下面差電

各位巴打

做左黑色10仔機主

我訓係上格床 插座係地下

我駁條usb 廷長線差電

會唔會對部機 有影響?

如果有,我夜晚就訓個時都係用返舊機

10仔就擺返下面差電

買條長線咪搞掂
有無人會打算買u ultra?
琴日行過豐澤
lg g5減到2998
當代機王嚟講都算悲哀
琴日行過豐澤
lg g5減到2998
當代機王嚟講都算悲哀

g4+v10既死底板潮後,仲敢買lg機
HTC全球副总裁今日离职:曾效力宏达电12年

http://www.ithome.com/html/it/291286.htm

瘋狂離職
HTC全球副总裁今日离职:曾效力宏达电12年

http://www.ithome.com/html/it/291286.htm

瘋狂離職

做紅姨跟班喎,畀你都走啦
琴日行過豐澤
lg g5減到2998
當代機王嚟講都算悲哀

g5個設計fail到lg自己講明放棄模組 出g6救命
g5除左換電無賣點 仲送bootloop
琴日行過豐澤
lg g5減到2998
當代機王嚟講都算悲哀

最on9係模組唔係通用
韓版機用唔到港版模組
琴日行過豐澤
lg g5減到2998
當代機王嚟講都算悲哀

htc霉都冇霉得咁悲哀

好野wor頂到依家

其實呢度應該唔少人都仲用緊M7
我都放棄左佢相機功能, 而家影仲衰過用部ipod touch
htc次次出新機都買唔落手, 要轉會又唔知轉邊間
總之一日部m7仲頂得住未壞都keep住用好過

⼁乛⼀乛
呢張都係前幾日m7係對焦好慢

m7果陣 4UP真係好正
可惜又出問題,加上下代冇再升級
琴日行過豐澤
lg g5減到2998
當代機王嚟講都算悲哀

最on9係模組唔係通用
韓版機用唔到港版模組

2017年睇lg霉d定htc霉d
日日上reddit 就係見lg比人屌bootloop
htc就長期比人屌天價但spec閪
琴日行過豐澤
lg g5減到2998
當代機王嚟講都算悲哀

最on9係模組唔係通用
韓版機用唔到港版模組

果班人冇野搵野來屌
棒完大陸機
轉頭走去買APPLE
琴日行過豐澤
lg g5減到2998
當代機王嚟講都算悲哀

最on9係模組唔係通用
韓版機用唔到港版模組

果班人冇野搵野來屌
棒完大陸機
轉頭走去買APPLE

都唔係既 吹奏pixel啦依家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞