[繼續wfc]htc用家自閉討論區 2

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
我拎張cheap cheap sd 卡去做格式化內部儲存空間,
結果成部10仔打機窒到傻,
google左陣先知係因為張卡既問題。

我想問而家坊間邊款sd card,
做左內部儲存空間都唔會拖慢部10仔架?
定係用得呢個function 就預左一定會被拖慢?
我拎張cheap cheap sd 卡去做格式化內部儲存空間,

之前我高登都分享過
就係無論你張卡點快
都唔會快過rom(好撚多)
所以乖乖地用返內置記憶
建議就係歌啊片嗰啲先放sd卡
岩岩down左Google Camera黎試
發覺點影都唔夠10原生相機靚

Same here

Same here

原生相機包埋算法 當然靚過其他

之前我高登都分享過
就係無論你張卡點快
所以乖乖地用返內置記憶

買張90W以上既卡
如果會想將部htc10徹底咁reset

即係清埋cache 應該點做

boost+咪做到
好似話清埋底層cache

之前我高登都分享過
就係無論你張卡點快
所以乖乖地用返內置記憶

買張90W以上既卡

買64GB台水
如果會想將部htc10徹底咁reset

即係清埋cache 應該點做

boost+咪做到
好似話清埋底層cache

我指想成部機reset 原廠設定咁

因為近排部機有啲lag

我要忍到7.0先reset

我指想成部機reset 原廠設定咁

因為近排部機有啲lag

我要忍到7.0先reset

我應該會入recovery mode

都一樣

呢排m9舊電倒水咁,100%只係上網聽歌用半日已經得返20%

今日閂左機充電之後發覺完全無叉到,電源果項仲變左咁嘅樣,想問下咩事,係咪舊電已經有問題

啱啱過左保養,好唔好拎上去htc整?
想問下boost+ 遊戲電力優化
如果我set左隻game可以優化
咁重新開機之後洗唔洗再set多次先會有用?

ocean mater cancel
埋單計數!邊個手機品牌升級最快
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4247/207405/

htc排第三……
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4247/207405/

htc排第三……

出左又回收應該排最尾

htc排第三……

出左又回收應該排最尾

加上得開發者版先有
我竟然唔生性覺得U Ultra幾正
但係個價………
都係睇埋Ocean

今日用咗幾個鐘都仲係32%
係咪迴光返照
HTC 10有冇乜野保護套介紹?坊間好似冇款咁,得隻透明膠
HTC 10有冇乜野保護套介紹?坊間好似冇款咁,得隻透明膠

上支那寶
m9+到底幾時有得升
港版孤兒仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞