[繼續wfc]htc用家自閉討論區 2

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
幾時有7.0

唔洗急 慢慢黎 我已經開始接受左無更新
6.0.1都幾好用 sot 有5.5-6hr 其實htc整軟件算係幾好
咁我寧願佢7.0整好先比我 同埋遲出應該係包哂其他國家版本既update(ff)

等到6月先出更新
我不如換新機好過
幾時有7.0

6.0.1都幾好用 sot 有5.5-6hr 其實htc整軟件算係幾好
咁我寧願佢7.0整好先比我 同埋遲出應該係包哂其他國家版本既update(ff)

hk個7.0唔會fix其他地區有既bug
基本同台灣冇分別,係要等幾個月姐
幾時有7.0

台灣果個唔係新過其他國家unlock版本咩
幾時有7.0

unlock版已經更新左兩次
台灣版應該係unlock版最新果個版本
大家SOT有幾耐

5個鐘
幾時有7.0

unlock版已經更新左兩次
台灣版應該係unlock版最新果個版本

2.41.709.3
新過unlock版
大家SOT有幾耐

5個鐘

heavy use?

中度使用
想平入m9或m9+ 邊到仲有貨?見好多地方都無曬

m9+有個好處,冬天有暖手功能(夏天熱到仆街唔敢用住)
同唔好預Android有得升,m8都6左佢都仲玩緊5

利申:用緊m9+覆你

m9+有個好處,冬天有暖手功能(夏天熱到仆街唔敢用住)
同唔好預Android有得升,m8都6左佢都仲玩緊5

利申:用緊m9+覆你

買bs2 1499再換下代旗艦啦
10仔係咪冇後繼機?
痴撚線
三星霸晒835
其他廠要等到6月先有慢慢出貨
唔怪得之前有一堆821既機流出
MWC睇怕出821居多
10仔係咪冇後繼機?

等下啦
唔係冇後繼
係換個系列名出旗艦
Nougat update now rolling out to HTC 10 in the UK
http://www.androidcentral.com/nougat-update-rolling-out-htc-10-uk
Nougat update now rolling out to HTC 10 in the UK
http://www.androidcentral.com/nougat-update-rolling-out-htc-10-uk

台仔開始有UU既開箱文

用緊台版升左7.0
暫時感覺良好
反應真心快過6.0
耗電就冇乜分別

根據慣例 香港又遲uk eu 幾多
三月應該有嘅 上次都遲兩個月

今次台灣都遲左
香港會再延後

今次台灣都遲左
香港會再延後

其實香港個rom係邊個國家嘅 team 負責?
如果獨立分開做應該唔關係㗎

今次台灣都遲左
香港會再延後

其實香港個rom係邊個國家嘅 team 負責?
如果獨立分開做應該唔關係㗎

點撚知
慢咁多應該係唔想做就真
完全照般ROM ,自從VoLTE同WiFi calling面世之後更新就慢過吃屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞