[繼續wfc]htc用家自閉討論區 2

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
MOBILE01出左FULL SPEC

連副屏幕 聯絡人 最近常用程式都照跟v20

多左天氣
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=566&t=5039358
5.7吋機都仲係得3000電,htc想搞乜
真係冇撚左3.5mm

thanks

安心揀10仔

理得佢, 用820分別反正唔大

手機界牙膏廠 sony htc

821有乜問題?

佢可能以為有835掛
想做第一部835 U既電話...未免睇得HTC太高

821有乜問題?

佢可能以為有835掛

MOBILE01出左FULL SPEC

又mtk p10將10 lifestyle粒s652用落u play好過啦

10 lifestyle有國際友就好

係大陸又唔賣得,當初肯出國際版lifestyle嘅話
htc唔使連中高階機都輸

thanks

安心揀10仔

821有乜問題?

佢可能以為有835掛

用下腦都知835邊有可能咁快出到貨發佈左幾多日

thanks

安心揀10仔

821有乜問題?

佢可能以為有835掛

唔好諗啦, 而家有部821叫執到
幾驚佢兩部出哂MTK, 到時真係help this company
出U ultra都唔加快生產出pixel,
google真係俾佢玩死

thanks

安心揀10仔

821有乜問題?

佢可能以為有835掛

835都係三星or 小米or樂視用先 幾時到HTC啊
真係冇撚左3.5mm

好學唔學學埋d on9野
點算
完全唔吸引

除左個樣好j之外睇唔到有咩好

thanks

安心揀10仔

821有乜問題?

佢可能以為有835掛

就係囉
u ultra應該都係2016下半年機款,htc要搞到2017先出,835嘅機留返今年4/5月啦
老老實實等4月
前提係部m8頂得順

thanks

安心揀10仔

821有乜問題?

佢可能以為有835掛

就係囉
u ultra應該都係2016下半年機款,htc要搞到2017先出,835嘅機留返今年4/5月啦

g6 3月10 s8 4月10 公佈
老老實實等4月
前提係部m8頂得順

等4月睇下htc有d咩出, 無特別既就買ultra u
到時應該跌到4千尾...
老老實實等4月
前提係部m8頂得順

我都係咁諗 m8仲用到 可以等下
HTC U Ultra與U Play將在台灣全球首發,U Ultra 64GB版建議售價23900元、U Ultra藍寶石128GB版建議售價28900元

pixel 出貨咁慢
話時話唔係仲有部htc vive既咩
無架喇
話時話唔係仲有部htc vive既咩
無架喇

mwc 2月27- 3月2 有機會
http://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4542/207381/1/1/0/
又預先試好晒機

thanks

安心揀10仔

10係咪用S810?
http://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4542/207381/1/1/0/
又預先試好晒機

thanks

安心揀10仔

10係咪用S810?

成版留言 htc u play me
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞