[繼續wfc]htc用家自閉討論區 2

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
10仔係大鋪買仲有邊間有

上星期CWB恆隆百記有見到
咁如果依家買10 仔, 邊度買最抵?

鴨記M瘋?

即係邊度

查到, 呢間鋪可靠? google見有人讚有人彈, 難分真與假

mphone 我都係果度買紅色
如果你無大鋪信用卡回贈同唔要大鋪送果d立雜野 呢間最抵 同埋佢係htc特約零售商 有3個月額外保養

我諗住去旺角間華仁影音,好似都係htc特約零售商。巴打有無試過? 比起Mphone邊間好。

兩間都係特約細鋪 我會簡平d果間 特約無伏既應該

好, 可能今個星期六就出去買, 加入10仔大軍

個套多舊魚
點測光做一套唔做一套
自動mode有
手動mode冇
點測光做一套唔做一套
自動mode有
手動mode冇

可能htc覺得auto就真係傻瓜式auto而唔係可調教式auto mode

個尿袋用18650電,好重,好心用lipoly啦

成隻小米尿袋咁
10仔上到7.0,一熄mon自動斷wifi
10仔上到7.0,一熄mon自動斷wifi

setting有得改
留名
10唔用case既話會唔會好易整花個鏡頭框同鏡頭?
用左case一排 依家唔想用
10唔用case既話
成日平放係檯
會唔會好易整花個鏡頭框同鏡頭?
10唔用case既話
成日平放係檯

鏡頭又唔覺 反而四條邊同四隻角
10唔用case既話
成日平放係檯

花左定甩色?
10唔用case既話
成日平放係檯

花左定甩色?

spigen既case可以邊度買

Casebuy
如果識set 7.0比6.0慳電

用落覺得差唔多 都位5hrs sot到
可能遲d雙清再restore睇下點
10唔用case既話
成日平放係檯

花左定甩色?

岩岩淘左spigen透明殼 堅野
遲d 淘埋rugged armour先

應該點set

成隻小米尿袋咁

應該都係oem
nova 終於fix左gesture下拉noti 無反應bug
10唔用case既話
成日平放係檯

花左定甩色?

岩岩淘左spigen透明殼 堅野
遲d 淘埋rugged armour先

巴打有冇link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞