[繼續wfc]htc用家自閉討論區 2

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
10仔有無mon貼推介 定買個包得好既套裸moon算
我懷疑屌到佢地連ac都block埋我
今日行過衛訊發現HTC 10連demo 機都冇放出黎, 清一色放哂華為同華碩
今日行過衛訊發現HTC 10連demo 機都冇放出黎, 清一色放哂華為同華碩

中環果間衛訊冇放HTC產品出黎成半年有多了~
唉。A9有7.0未呀,出呢部機就係貪佢似親生仔,點知等極未有
唉。A9有7.0未呀,出呢部機就係貪佢似親生仔,點知等極未有

呢部好似一出無耐已經走數
https://www.engadget.com/2017/01/08/htc-vive-phone-leak/

htc呢排真係幾多搞作
唔知vive phone同vr嗰條line有咩關係呢
HTC 保養期內仲會唔會上門拎野番去維修

出左幾次更新就走晒數

出左幾次更新就走晒數

咪係 又話會好似親生仔,keep 住一直更新

早幾個月仲有得上門拎去維修

有無人知點樣迫佢換電? 舊電老化左,用電好快

早幾個月仲有得上門拎去維修

有無人知點樣迫佢換電? 舊電老化左,用電好快

唔係話battery test低過90可以換啦咩
真係想換咪比錢囉 好似300幾 比apple平一半有凸

岩岩唔小心起左張全屏 依家決定咩都唔用
ocean note
睇完發佈決定支唔支持htc
835睇個樣似過渡性產品 例子:20nm 810

套都唔用? 其實mon貼無所謂 不過2.5D玻璃mon突出黎好撚易爆

套都唔用? 其實mon貼無所謂 不過2.5D玻璃mon突出黎好撚易爆

真男人祼跑
ocean note

製程差唔多年年都新
810個時係夾硬上64bit
同埋835應該冇禁快
ocean note

製程差唔多年年都新
810個時係夾硬上64bit
同埋835應該冇禁快

冇咁快出?

835都係最近先發佈
就算夠產量,排隊嚟講,htc都包尾喇
今年仲要多2個大客,就係屌米同埋nokia
4月先有新一代電話已經好巴閉噶喇
親愛的HTC粉絲,

新年快樂,祝福您與家人有個美好的2017年。
最近有個念頭想跟粉絲寫封信,這是第一次,坦率說心裡是有些忐忑。

因為工作的因素,這幾年常在世界各地出差,
有機會觀察到HTC的使用者。
我常在想,這些用戶是誰?
他們為什麼會用HTC手機?
喜歡的是什麼?不喜歡的是什麼?
大家之間有些什麼樣的共同點?

上個月,我在德國Ingolstadt(慕尼黑附近的城市)參加朋友的家庭聚會,
他有一位即將滿17歲的兒子也是HTC的粉絲,
我就問他: 你為什麼喜歡你的HTC 10?
他開始說了些HTC 10的優點,
我繼續追問他,就只是因為這樣嗎?
他最後淡定地回答說:
"Well, it’s different." ( HTC 10不太一樣)

我才了解到,我們之間看似平凡的共通點,可能一點也不平凡。
這連結彼此的共通點,或許是我們內心都有些不同的想法。
不追隨所謂理所當然的路,表達與眾人不同的觀點,有時是需要一些勇氣的。

當我們有勇氣走自己的路,才會發現真正的自己,這也是最精彩的自己。

旅行觀察多年才體會,生命不在乎走多遠,而是離我們的初心有多近。

謝謝你們的啟發,2017年HTC 的一切,全是為了你,精彩的你。

嘉臨

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154366391843458&id=114890243457
心諗邊撚個係嘉臨 google完原來係htc財務長
親愛的HTC粉絲,

最近有個念頭想跟粉絲寫封信,這是第一次,坦率說心裡是有些忐忑。

上個月,我在德國Ingolstadt(慕尼黑附近的城市)參加朋友的家庭聚會,
他最後淡定地回答說:
"Well, it’s different." ( HTC 10不太一樣)

不追隨所謂理所當然的路,表達與眾人不同的觀點,有時是需要一些勇氣的。

當我們有勇氣走自己的路,才會發現真正的自己,這也是最精彩的自己。

旅行觀察多年才體會,生命不在乎走多遠,而是離我們的初心有多近。

謝謝你們的啟發,2017年HTC 的一切,全是為了你,精彩的你。

嘉臨

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154366391843458&id=114890243457

而且篇野空洞到呢
睇完都唔知佢講過啲乜
台仔話htc冇錢去ces 要係台灣總部搞發佈會
親愛的HTC粉絲,

他最後淡定地回答說:

嘉臨

而且篇野空洞到呢
睇完都唔知佢講過啲乜

依家htc對外發言變左係會計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞