[繼續wfc]htc用家自閉討論區 2

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
北美連A9都有消息今日開始OTA

總公司仲係度搞乜撚

有bug wor
應該主力搞緊部ultra
媒體都話部機好工程機
縮都唔應該縮工程師啦
高層唔見你炒
有無巴打係台灣買過10仔 犀牛盾
西門町附近會唔會有
【獨家掌握】不開放的宏達電尾牙 加碼送20支藍寶石手機

2017/01/16 21:05 11291

Facebook

LINE

Google+

Plurk

(更新:新增影片、加碼手機)

宏達電(2498)玻璃機皇U系列上周發表,宏達電董事長王雪紅今天尾牙表示,U系列再次受到全世界肯定和驚豔。營運長陳文俊表示,金屬玻璃結合宏達電是第一家,今年將在中國和印度大作。宏達電U系列打出3D曲面玻璃,搶先iPhone8,陳文俊指出,在金屬玻璃工藝成功結合,宏達電是第一個,將最難做的第一個作出來。他喊出宏達電智慧機,今年將在中國,印度大作。

宏達電(2498)今明兩天將在台灣大學綜合體育館舉辦HTC 2016年終晚會,董事長王雪紅、營運長陳文俊、智能手機暨物聯網事業總經理張嘉臨與一級主管們一同出席,兩天分別席開135桌與278桌,共413桌,會中將抽出近3000個獎項,總價值超過1100萬元,其中最大獎為25萬元現金獎項。宏達電剛宣布加碼送20支U Ultra藍寶石版手機,每支2.89萬元。(陳俐妏/台北報導)

http://m.appledaily.com.tw/realtimenews/article/finance/20170116/1036624/%E5%AE%8F%E9%81%94%E9%9B%BBU%E7%B3%BB%E5%88%97%E4%BB%A4%E4%BA%BA%E8%AE%9A%E6%AD%8E%E9%99%B3%E6%96%87%E4%BF%8A%EF%BC%9A%E4%B8%AD%E5%9C%8B%E5%8D%B0%E5%BA%A6%E4%BB%8A%E5%B9%B4%E5%A4%A7%E4%BD%9C
王雪紅呢件死八婆幾時死
王雪紅呢件死八婆幾時死

係就快
最驚htc死咗佢都仲生勾勾
口裡說不,身體卻很誠實
呢幾日屌HTC之餘都有搵Ultra D料黎睇
我驚佢四月真係推部真旗艦出黎而有驚喜真係又忍唔住將10仔提早退役
部10開wifi待機左5個半鐘
冇左4.5%電 正唔正常?
部10開wifi待機左5個半鐘
冇左4.5%電 正唔正常?

差唔多
口裡說不,身體卻很誠實
我驚佢四月真係推部真旗艦出黎而有驚喜真係又忍唔住將10仔提早退役

諗下好啦,雖然Ultra唔差,但係個價……………
口裡說不,身體卻很誠實

波台文化,百屌成才
有啲野真係唔讚得架
口裡說不,身體卻很誠實

用返圓形鏡頭會好好多
5.7吋=人地6吋size 但得3000mah
仲有 下面三個制仲係向下移唔知想點
htc 10都好勉強掂到返回制
口裡說不,身體卻很誠實

用返圓形鏡頭會好好多

你右手撳電話?
口裡說不,身體卻很誠實

用返圓形鏡頭會好好多

你右手撳電話?

其實都一樣
左手用我都係成日會用到多工制
幾時先有7.0
幾時先有7.0

6月再來催啦
台灣出咗10仔7.0更新

好滾動

好滾動

好滾動

好滾動

繼續屌HTC HK
我相信台灣新年前出到都係屌出黎,呢幾日忽然多左好多台仔屌
HTC多唔多水貨機... 會唔會做到L豬水貨咁平?
台水好吸引
台水好吸引

好像都要3千幾4千
64GB更加少有
你想買都係去台灣買啦
台水好吸引

好像都要3千幾4千
64GB更加少有
你想買都係去台灣買啦

64GB睇price hk最平有$4600
我個部都係睇price係炮台山買
台水好吸引

好像都要3千幾4千
64GB更加少有
你想買都係去台灣買啦

64GB睇price hk最平有$4600
我個部都係睇price係炮台山買

4600等下部好過
今年應該都係64GB 起跳
仲出32真係唔鳩買fuck
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞