賣咗十年眼鏡,你問我答(6)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
In Johnson we trust
Buy Johnson we must

好少地方有嫁
巴打想配咩類形太陽眼鏡?
太運動嘅高彎鏡片可能需要特殊嘅光學修正...

信和成間舖棟喺度齋賣con你同我講客人需要嘅係專業唔係價格差距
JJ
同埋新色要fit過,好多客仲戴緊N同V,你叫佢地轉RB,RC,RS,佢地都無動機轉啦(除非靚好多就話啫)
所以點解我做ihealth centre
要解決問題大家要努力點
其實zeiss 個隻dvpb 算係第幾代
佢係反射系
廣普
文書上都ok?大約咩價位
文書上有幫助,不過有人會prefer對鏡黃黃地好似養眼d
咁復習 我追post 都唔係太明
所以照字面係佢係彈開啲藍光?
Yes
日本行吸收
針對最高能量波段
所以較白
德國行反射
針對全段有害藍光
但冇咁白
Yellow plus有無同nicky似樣但細隻d架
左右眼近視相差300度近視 如果時刻都戴住眼鏡 洗唔洗擔心弱視問題

Kerry
戴住立體感會好好多
但巴打幾多歲?
過咗十歲應該視覺系統發育晒,唔會再變弱視
除咗Essilor smart blue filter
呢隻都係行吸收
不過只限S及X series
想問一問有冇介紹邊隻玩水上活動藍光太陽眼鏡?最好冇咁易甩落黎

之前有客教路隻鏡臂穿條眼鏡繩,同綁個釣魚用嘅浮波,咁就會執得返啦
琴日去EGG拎新眼鏡果陣啲店員好hea咁幫我同條女較個鏡框, 較到耳托個彎位係個耳仔前面 嬲嬲地嗌佢唔駛再整我第日你地店長整
今日俾個店長整完, 明明度數無變但係睇野清咗勁多, 好神奇
度數深
個鏡片同眼距離都爭好多度
20頭 我以為度數差得遠就咩年齡都有弱視
請問香港邊到有呢款眼鏡賣?
Xboxone Contana留名系統啟動,請勿回覆。
其實好多戴得唔舒服嘅case都係個位較得唔好
見過個客喺第二度配咗對IDV+ (對鏡都六千銀),話戴得有少少唔舒服,一睇, 較都無較過....
呢隻鏡1.76 折前/折後大約幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞