[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (6)

1001 回覆
39 Like 8 Dislike
想問wifibb既數據 blog上邊應該未更新?
我見佢減左價變13蚊 klook有賣 但寫限速1gb 實際係點呢
無留意klook 再賣, 我係直接睇wifi bb 官網

想買一張sim2fly
係咪留tg就有人搵
想問下kkday 17蚊個隻wifi蛋同wifibb 28蚊既有冇大分別
主要都係想張日系WIFI蛋同無限數據
clubsim 有冇巴打用過
見佢做緊$70 8日好似可以一試
唔識答, 我地最叻都只可以搵白老鼠試完post d speedtest 出黎作參考用, 2個品牌都有係blog
kkday個間應該唔係wifibb?
我以為係同一間
唔同.....好似係
想買sim2fly 唔該巴打
我見永安wifi蛋今日做$10特價,我都有睇樓主個Blog介紹過永安日本wifi蛋,但睇個樣呢隻係白色,同Blog介紹嗰隻係黑色既唔同咗,但都係用Banani wifi,有冇人知新呢隻同舊嗰隻有冇分別?

巴打你最後買左邊張
sim2fly
wifi bb softbank4g冇限速plan
成田機場T2 下午6點

JR淺草橋站 夜晚十一點
巴打 我想買sim2fly

我都用緊呢隻無限速既蛋
又慢又成日斷線
喊出黎
今日係台場teamLab
廢到廣告都load唔到
你係wifibb 邊個model? 幾錢一日?

可以的話, keep 住check 下係咪每日都係咁
今次去日本
試你地推介 自由鳥 , 講到咁掂
已落blog, 謝
有無ching用過自由鳥?
想問下,遲D9月會去日本6日。見話真無限得WIFI 蛋先有,睇到話隻KLOOK 隻WIFI 評價幾好。
但上佢個網睇,佢個網而家變左 "每日無限量(運營商公平使用原則下)",有沒人知佢而家個限制係點?
答你唔到, 因為早個靚月前係直頭無呢句. 你要試啦
10月去大阪打算租呢個 見$15/日好抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞