[hehe]我屋企附近開左間7仔

1001 回覆
155 Like 53 Dislike
繼續
真人性格好似keith 成日都係因為咁怕羞唔敢作下一步 但其實內心有好多野都想做出黎 只係因為驚影響到人地
Btw keith繼續加油
個故事好似好真實咁
快 除左褲
重甜唔該
真人性格好似keith 成日都係因為咁怕羞唔敢作下一步 但其實內心有好多野都想做出黎 只係因為驚影響到人地

有時個結局就好睇你當時勇唔勇於踏出果一步
好撚呀頂你
快啲出文呀
等唔到
重甜

有時個結局就好睇你當時勇唔勇於踏出果一步

btw樓主快啲出文啦 我單手緊
(十六)
時間過得好快。不知不覺,二月都過左一半。仲有大約半年,我就已經係一個大三嘅學生。

而家嘅我,Keith,係一個平凡嘅大二學生。唯一唔同,就係我係鐘意男仔。

而呢個男仔,就係一個大三嘅設計系師兄,佢個名,叫Charlie。

而家係學校入面,我只係見到一班師兄師姐好努力咁準備緊下年畢業嘅事,有數以十計嘅功課、報告等緊佢地。包括Charlie、Kenny同埋呀駿。

我同Charlie,亦開始漸漸咁疏遠。我只係知道,佢除左要返工之外,仲要管理好泳社。再加上,佢亦要忙佢嘅功課。Charlie唔似呀駿成績咁好。好多好多樣野加埋令我地好難再好似以前咁成日都見面。

至於Kenny,佢一向功課都好好,無經濟壓力,又有李婉婷每日陪住佢。真係「人生大贏家」。

呀駿?唔洗講,佢每日都等緊佢心目中嘅女神出現。

我呢?已經講過,我只係一個平凡嘅大學生。而家回想返同Charlie嘅認識,同埋「同居」左呢半年嘅生活點滴,其實好多時我都只係一廂情願,參加泳社、約佢食飯甚至單戀佢。我開始諗緊,究竟我仲可以用咩心態去面對你呢?又要用咩方法去同你講,我真係好掛住你?呢半年黎,Charlie每日都會擺一份三文治係枱面。呢樣,大概係我唯一感到欣慰嘅地方。又或者,其實佢只係出於對師弟嘅一份關心,僅僅係一個對師弟、室友嘅關心。就係咁多。

夜晚十點,門外突然有人敲門,我去開門,發現Kenny企左係到,笑笑咁望住我。

【Keith仔...】

【咦...Kenny師兄你未瞓咩?】我有啲疑惑望住佢。

【差唔多架啦,不過有樣比瞓教更加重要嘅事要做。】Kenny依然笑笑口。

【…咩事?】第六感同我講呢件事一定唔係咁簡單。

【我帶左個人黎見你啊。】Kenny突然係隔離拉左一個人出黎。

而呢個人,係Charlie…

一個雖然一齊住,但已經兩個禮拜無見嘅Charlie。

【Charlie…?你呢個時候唔係返緊工架咩?】

對於Charlie嘅出現,我的確有好大嘅驚喜,但更多嘅係問號?點解佢地…

【喔…係咁嘅…其實呢,Charlie有樣野好想同你講。】Kenny努力咁對住Charlie打眼色。

【有野同我講...?】唔通佢終於發現我鐘意佢,而家要同我攤牌?

【咁我都係唔阻你地喇,我走先。】Kenny閂門之前,用口形同我講左句「加油」。

雖然我仲未係好清楚發生咩事,但係我見到Charlie眼神飄忽唔定,欲言又止咁樣。

【Charlie...?】我望住佢。

Charlie呼出一口氣。

【Keith,過黎...】佢同我講。

唔知點解,呢個時候嘅我竟然反應唔到,就係咁企左係到。

【我...】我開始有啲不知所措。

我完全無諗過,呢個時候Charlie竟然沖埋黎攬住我。佢不斷加力係我身上,我甚至有種難以呼吸嘅感覺,冰冷嘅身驅突然受到一股強壯而溫暖嘅氣息包圍,緊緊咁鎖住我。

【Keith...】佢不斷叫我個名。

【Charlie...你做..】

我說話都未講完。Charlie已經用佢嘅嘴唇錫埋黎。

此時此刻,時間好似已經靜止。

如果我嘅一生,可以有你存在,你話…幾好呢…

做咩 寫故都要重要關頭
收一收掣
(十六)
時間過得好快。不知不覺,二月都過左一半。仲有大約半年,我就已經係一個大三嘅學生。

我完全無諗過,呢個時候Charlie竟然沖埋黎攬住我。佢不斷加力係我身上,我甚至有種難以呼吸嘅感覺,冰冷嘅身驅突然受到一股強壯而溫暖嘅氣息包圍,緊緊咁鎖住我。

做咩 寫故都要重要關頭
收一收掣

等下一章
快d出po
(十六)

而家嘅我,Keith,係一個平凡嘅大二學生。唯一唔同,就係我係鐘意男仔。

而呢個男仔,就係一個大三嘅設計系師兄,佢個名,叫Charlie。

而家係學校入面,我只係見到一班師兄師姐好努力咁準備緊下年畢業嘅事,有數以十計嘅功課、報告等緊佢地。包括Charlie、Kenny同埋呀駿。

我同Charlie,亦開始漸漸咁疏遠。我只係知道,佢除左要返工之外,仲要管理好泳社。再加上,佢亦要忙佢嘅功課。Charlie唔似呀駿成績咁好。好多好多樣野加埋令我地好難再好似以前咁成日都見面。

至於Kenny,佢一向功課都好好,無經濟壓力,又有李婉婷每日陪住佢。真係「人生大贏家」。

呀駿?唔洗講,佢每日都等緊佢心目中嘅女神出現。

我呢?已經講過,我只係一個平凡嘅大學生。而家回想返同Charlie嘅認識,同埋「同居」左呢半年嘅生活點滴,其實好多時我都只係一廂情願,參加泳社、約佢食飯甚至單戀佢。我開始諗緊,究竟我仲可以用咩心態去面對你呢?又要用咩方法去同你講,我真係好掛住你?呢半年黎,Charlie每日都會擺一份三文治係枱面。呢樣,大概係我唯一感到欣慰嘅地方。又或者,其實佢只係出於對師弟嘅一份關心,僅僅係一個對師弟、室友嘅關心。就係咁多。

夜晚十點,門外突然有人敲門,我去開門,發現Kenny企左係到,笑笑咁望住我。

【Keith仔...】

【咦...Kenny師兄你未瞓咩?】我有啲疑惑望住佢。

【差唔多架啦,不過有樣比瞓教更加重要嘅事要做。】Kenny依然笑笑口。

【…咩事?】第六感同我講呢件事一定唔係咁簡單。

【我帶左個人黎見你啊。】Kenny突然係隔離拉左一個人出黎。

而呢個人,係Charlie…

一個雖然一齊住,但已經兩個禮拜無見嘅Charlie。

【Charlie…?你呢個時候唔係返緊工架咩?】

對於Charlie嘅出現,我的確有好大嘅驚喜,但更多嘅係問號?點解佢地…

【喔…係咁嘅…其實呢,Charlie有樣野好想同你講。】Kenny努力咁對住Charlie打眼色。

【有野同我講...?】唔通佢終於發現我鐘意佢,而家要同我攤牌?

【咁我都係唔阻你地喇,我走先。】Kenny閂門之前,用口形同我講左句「加油」。

雖然我仲未係好清楚發生咩事,但係我見到Charlie眼神飄忽唔定,欲言又止咁樣。

【Charlie...?】我望住佢。

Charlie呼出一口氣。

【Keith,過黎...】佢同我講。

唔知點解,呢個時候嘅我竟然反應唔到,就係咁企左係到。

【我...】我開始有啲不知所措。

做咩 寫故都要重要關頭
收一收掣

想寫埋落去但係有字數限制
睇到好滾動呀
快啲出文啦
快啲出文
(十七)
佢嘅嘴唇好薄,但同時強而有力,不斷咁想侵佔我。而一雙手亦由我嘅腰間轉移到我塊面,佢就咁用手包住我塊面,無間斷咁一下一下咁錫我。

而我突然間受到外來刺激,雖然有啲抗拒,但已經瞬間變為享受,下身亦不斷膨漲,頂到我有啲辛苦。而我亦都感覺到,Charlie同我一樣,我慢慢伸手去觸碰男性最自豪嘅部位,發覺佢十分強硬堅挺,我仲感覺到佢不斷充血,就好似一隻就黎要爆發嘅野獸。

Charlie開始推我去張床到,繼續瘋狂咁錫我,由我條頸,到耳邊,再延伸到我鎖骨係咁錫係咁錫,甚至開始輕輕咁咬我,係有啲痛,但同時,我好幸福。

佢將我大字型咁分開,雙手壓住我對手,再不斷用下身去磨擦我下身。而我開始承受唔住咁誘人嘅攻勢,慢慢咁由急喘嘅呼吸聲變為呻吟。

【Charlie...我..好舒…舒服。】我開始不由自主咁講。

【幫我...】佢摸一摸我個頭就轉身瞓左係張床到。

而我都好快意識到佢想我「幫」佢做咩。

口交,係一種任何男性都渴望對方可以為佢做嘅性愛方式。當你願意利用口交去幫對方服務嘅時候,咁就已經證明,你有能力去征服佢,起碼,我當時係咁諗。

不過,我對於口交係零經驗,只可以憑自己以前偷偷咁睇AV嘅經驗(我承認我有睇過李婉婷SEND比我嘅AV),望住Charlie巨大嘅下身,我戰戰競競咁用舌尖去嚐試一下,暖暖地,又有啲鹹。我開始圍住佢上半部打圈咁舐。

【啊...嘶!】Charlie滿面通紅咁望住我。

我見佢咁享受,開始用口將成個分身放入口,嚐試吸啜。但奈何Charlie實在太大,我儘量放到最入果陣,仲有一少部分露左出黎,我手口配合慢慢前後吸吮。

佢一邊扶住我個頭,條腰一邊同時配合我不斷擺動,而我對手亦都無停低,伸入去佢件衫入面盡情咁撫摸住佢熱愛運動嘅身體,腹肌同胸肌都分明嘅身體,我都不禁示弱地係咁進攻佢胸前兩點,不斷地用指尖圍圈打轉。有時亦會轉攻Charlie飽滿嘅下囊,同佢按摩、係咁捽。果陣嘅我,應該係全世界最幸福嘅人。

隨住「啵…啵…」嘅吸啜聲。好快咁,Charlie已經到左情緒嘅最高點,分身都膨漲到一個臨界點。佢拍一拍我後背,示意我跪係到。我知道…終於…要黎喇,我嘅…第一次。

佢行去櫃桶拎左一個方型嘅東西出黎,我聽就聽得多,但係都係第一次親眼見到安全套。

Charlie首先將佢撕開,而我都唔想放棄任何一個親密嘅機會,我開始跪係到繼續幫佢服務。佢望住我,但好似猶疑不定,久久都未戴上。

【唔...唔得...】Charlie突然推開我。

【點解...?】我望住眼前嘅Charlie有啲驚訝。

【對..對唔住..我..唔係一個好人。】

【我唔明...究竟點解?】我望佢突然有啲欲哭無淚。

【為你好...】

好一句為我好。講完,佢就好快咁係我面前消失左。

【有邊個可以同我講…咩叫為我好…】成間房由瞬間二人嘅激情變為寂靜。

時鐘「滴答滴答」一秒一秒咁流走,而我則呆左咁企係到。
無啦啦做咩轉tone
冇話走甜wor好頂癮啊
屌 打j 打到一半
我唔要BE
快啲破keith仔處啦
唔好bad end呀求下你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞