[hehe]我屋企附近開左間7仔

1001 回覆
155 Like 53 Dislike
(十一)
無耐,我聽到門外有敲門聲。我拿拿林去開門,發現全身濕答答嘅Charlie企左係門口。

【呼,好攰...】呢句係佢入門第一句說話。

【你睇下你,成身濕晒喇,因住感冒啊。】

【Keith仔。】唔知幾時開始Charlie叫我會加左個「仔」字,聽落真係好親切。我發現佢含情脈脈咁望住我。

【啊...咩...咩事?】我望住佢,唔知點解身體會係咁震。

【幫我攞毛巾。】Charlie淘氣咁笑左一下。車,攞條毛巾洗唔洗叫到咁曖昧啊。

【喔。】

正當我準備行入廁所拎毛巾果陣,我另轉頭一望,佢而家係處於無著衫狀態露出佢引以為傲嘅身體,我可以好明顯咁睇到佢最吸引我結實嘅腹肌。
【Keith..喂喂...?你做咩啊,塊面咁紅嘅。】

【啊...無...無野。】我拿拿林係廁所拎完毛巾就出去。

正當我踏出廁所嘅第一步果陣,突然踩中左地下啲水漬,跣到應一應。

【碰!】我成個人跌左落地板。

【好…好痛...】我即刻爬番起身。

【Keith,你...流鼻血。】Charlie有啲噩然望住我。

血,我都未算驚,但由細到大都怕痛嘅我,唔知點解,突然喊左出黎。
【..好痛...嗚...】

【乖啦,唔洗喊喎,只不過係流鼻血咋嘛。黎師兄到,乖。】

我一邊喊一邊行到Charlie呢邊,我完全將我脆弱嘅一面表露無遺。

【過黎。】Charlie細心咁拎左幾張紙巾叫我㩒住個鼻。

【.....】呢刻嘅我,內心充滿嘅已經唔係肉體上嘅痛楚,而係呢個眼前人,一個我暗戀左好耐嘅眼前人,一個好似好近,但其實遙遠到不得了嘅人。

【又會咁唔小心嘅...啲血滴到落件衫到喇,除左件衫佢喇,我去幫你攞件新衫。】

呢個時候,我只可以乖乖咁聽佢嘅說話,除左件衫。

【喂...你啲衫擺左係邊?】

【Charlie...算喇都係...我怕一陣又會唔小心整污糟件衫。】

【好喇好喇...咁上床坐下休息下先喇。】

Charlie突然將我拉上床。

【黎喇,等我幫你換張紙巾...】佢好溫柔咁幫我換紙巾。

呢刻嘅我已經係瞓左係佢心口上,郁都唔郁咁比佢幫我㩒住個鼻。

【Keith。】

【...?】

【你怕唔怕凍啊?...】

【唔怕。】有你係到,我咩都唔怕。

【你好得意啊,哈哈...】

就係咁,Charlie成晚都攬住我,而我亦不知不覺間係佢懷抱中瞓著左。兩個上身赤裸嘅大男人就係咁度過左一晚。而呢一晚,或者係我人生中瞓得最好,最冧嘅一晚。

第二朝朝早,我起身一擘大隻眼,發現Charlie依然係我身邊,再發現床邊嘅鬧鐘。

【哇頂...8點架喇,死啦死啦遲到喇!】我即刻沖去梳洗。

【喂喂喂Charlie...8點喇,快啲起身啦!!!!】

Charlie突然將我拉返上張床到。

【Keith,陪我瞓喇,反正都遲到。】Charlie朦朦朧朧講。

唔知道佢係發開口夢定係未瞓醒,他竟然一手攬住我。

【喂,你真係好得意啊。】佢細細聲咁同我講。

就係咁,我地一直瞓到10點先起身趕去上第二堂。

就係咁,我同Charlie度過左第一個「同居」嘅晚上。
甜吖 成晚咩事都無

甜?
推 甜呢?
咁快一齊訓
推,碌尻就冷親啦屌
嗚啊
上身赤裸攬埋一齊訓
文呢
加速加速
(十二)
自從果日起,我同Charlie嘅感情變得非常好。而家嘅我慢慢發現,我真係好鐘意佢,鐘意到不能自拔嘅地步,不過我都會好小心,唔好做一啲太超過、太親蜜嘅行為,萬一有日佢對我反感,我咪大獲。仲有可能到時一傳十,十傳百…到時我諗我係學校一定會身敗名裂。

【鈴~~】鬧鐘不停咁響。

【啊...8點喇。】

【.....】

【唉是鬼但喇,反正今日10點先有堂,瞓多陣仲好。】

突然間,我手機響起。

【咁鬼早,邊個SEND WHATSAPP黎啊? ================================= 你有一條新訊息:

Keith,我岩岩係返工到拎左啲三文治返黎啊(不過係就過期唔要果啲,哈)雖然我有用微波爐叮過,但係等你醒果陣,應該又凍晒架喇,你將就弄食左佢喇哈哈。我去左泳池游早水啊,要搵我就過黎喇。 =================================

咁貼心嘅Message當然係Charlie SEND黎架啦。我望一望張枱,果然發現有三文治係到。

【搞錯啊,都凍左喇。】雖然我把口就咁講,但係呢份三文治係我心目中,永遠都係暖笠笠,就好似Charlie一樣。

食完之後,我見都已經醒左,又未夠鐘上堂,就去下泳池睇下佢喇!!當我到達左之後,就發現佢展現緊優雅嘅蝶式。我企係旁邊無出聲叫佢,靜靜咁望到佢。

【點算,佢真係好有型...】我自言自語咁講。

【咦,Keith,你咁早起左身喇?】佢好快咁已經望到我蹤影。

【搞錯啊你,比啲過期野我食,肚痾係咪你負責先。】我故意咁講。

【哈哈,死令仔,夠膽嫌三嫌四,接招喇。】Charlie突然露出邪惡嘅笑容。

佢竟然係泳池爬出黎,將我成個人抱起,一不做二不休咁將我扔落泳池。

【救命啊~~~】我大叫,然後就"撲通"一聲跌左入水。

【哈哈哈哈,點啊,爽唔爽啊?】Charlie望住眼前呢位落湯雞大笑。

【頂你,我一陣仲要上堂架!!!】我無奈咁望住全身濕晒嘅自己。

【細路,你以為我咁易會放過你咩...】邪惡嘅笑容再度出現。

【好啊,放馬過黎喇!】我開始挑釁佢。

跟住落黎嘅,係一場激烈嘅水中摔角。

【等我除晒你啲衫睇你點上水!!】Charlie淫蕩咁笑住。

當然,我啲水性無佢咁好,自自然然,身上嘅野,好快咁一件一件比佢除左,得返條底褲。

重點係經過頭先興奮嘅身體接觸,我下身一早有反應,襯托住略為緊身嘅底褲,分身變得異常覺眼。當然,Charlie都發現左。

【Keith...你...】

【...哈。】我對住Charlie傻笑。

跟住佢無啦啦往我下身一打。

【喂~~痛架...】

【愈睇你呢~就愈可愛...】佢細細聲對我講。

Charlie敲一敲我個頭,跟住就一手搭住我膊頭上水。呢刻嘅覺得自己真係好幸福。果刻我已經抵受唔住內心嘅慾望,一種雄性生物求偶嘅本能,就算係比人拒絕……都唔會後悔,起碼…我曾經做過。

【Charlie...】

【.....?】

【我...】

【我?】

【我...我鐘意...】
Push
我 我 我咩啫
Push
嘩正呀喂
睇死佢表唔成白
重甜呀
冇甜
(十二)

【喂,原來你地係晒到啊。】

Kenny、李婉婷同埋呀駿對著我們大叫。

唉,一個咁好嘅機會就咁無左。

【係啊,Keith呢排好百厭,所以要教訓下佢。】Charlie露出招牌陽光嘅笑容。

【哈...哈...】我尷尬咁對住佢地傻笑。隱隱約約我發現,李婉婷同Kenny拖埋左一齊,而且仲係十指緊扣果隻,真係有啲妒忌。

【喔~李婉婷,一定係你勾引Kenny師兄。】

【邊有喎...】

【Kenny師兄好慘啊,比個AV妹睇中左...】我望一望Kenny。

【哈哈,最近我又發現左幾套好正嘅劇情片係講時間停止架,不如一齊睇好無?】李婉婷淫蕩咁對住我笑。

【ER...唔...唔洗喇,你慢慢同Kenny師兄欣賞啦。】

【佢地洗乜欣賞丫,實戰埋都仲得啦。】呀駿講完呢句話,大家都笑左出黎,同埋面都紅晒嘅Kenny。

【喂死仔,幾時媾左條女架,都唔講聲嘅。】Charlie問。

【ER…..都係呢幾日嘅事咋嘛…..】Kenny有啲唔好意思咁答。

【恭喜晒喎。】

【喂,Keith,你唔係10點鐘有堂咩,差唔多夠鐘喇。】Charlie問我。

【係喎,我地三個十點都有堂架,又係果女魔頭嘅堂。】呀駿講。

【咁你地快啲去啦,因住遲到啊。】李婉婷拍一拍Kenny手臂。

【喂Keith仔..】Kenny望住我。

【咩..咩事?】

【睇你識唔識做喇。】佢對住我笑左下。

然後,我地好快咁分道揚鑣,我都要去上堂喇。 我唔明白..點解Kenny…

或者,得佢先知掛..

上堂期間,我不斷諗起頭先泳池同Charlie玩到好埋嘅畫面,嘴角不自覺咁上揚。但同時內心又好驚,假如佢唔接受我,咁我點算好?

現時香港嘅天氣,係憂鬱嘅藍。

而我嘅心情,係起霧。

其實,我係想同你講,我鐘意你。
太短啦 快啲出多啲
支持 push
唔夠喉啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞