[hehe]我屋企附近開左間7仔

1001 回覆
155 Like 53 Dislike
係咪無貨啦
此post已完

邊個夠膽完我個post

你要話下比大家聽幾時岀文嘛
等我們唔洗心掛掛
樓主潛膠左水
此post已完

邊個夠膽完我個post

等我們唔洗心掛掛

本身今晚出
但係寫到差唔多一大半,唔記得save
嬲嬲地唔理佢

但係都係死死氣預計聽晚前出
褲都除左成兩日 你同我講聽晚? 如果重甜就放過你

邊個夠膽完我個post

等我們唔洗心掛掛

本身今晚出
嬲嬲地唔理佢

連出3篇好不?
lm
Keith 追左好耐, 係一間屋外聽到charlie 既呻吟聲
「嗄....嗄...我就快要射喇」charlie 雄偉既聲線令keith 不禁心寒, 岩岩一走了之既男人竟然同另一人交歡?
正當keith 想奪門而入之際, 佢被人伸手阻揀
Keith 先發現自己太在意charlie, 冇見到門外有一堆年輕型男係到排隊
此時有位型男對keith 喝罵
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
「排隊啦屌你老母! 樓主成日唔出文, 你估得你一個搵伯母呀!」

頂fake哂
留名

邊個夠膽完我個post

等我們唔洗心掛掛

本身今晚出
嬲嬲地唔理佢

仲未有文我都嬲啊
樓主唔出文 此post 已沉
樓主屌你收皮啦
出文呀!!!
說好的文呢
[quote]

等我們唔洗心掛掛

本身今晚出
嬲嬲地唔理佢

十二點啦仲未有
(十八)
我企左唔知幾耐,甚至企到我隻腳麻木晒我都無感覺。當我開始回過神嘅時候,發現枱面有部手機,係Charlie部手機。睇黎係佢頭先走得太急,唔記得拎。

【不過,當你想知嘅時候,你可以偷偷地..咁望一望佢Whatsapp,到時你就明發生緊咩事。】

我突然諗起Kenny同我講過嘅野。

到底Charlie係點睇我?到底而家究竟發生緊咩事?我諗…我好快就會知道答案。

我戰戰競競咁攞起部電話,再解開我熟到合埋眼都解開到嘅鎖屏密碼。我首先打開佢個Whatsapp,再㩒入去佢同Kenny嘅對話。

當我睇到佢地兩個之間嘅對話,我成個人崩潰跪左係到。我簡直唔能夠相信眼前嘅螢幕所顯示嘅訊息。

原…原來…Charlie佢…點解…點解我…我真係好後悔點解…我…

一切疑問我都明白晒。

突然,呢個時候,好死唔死竟然有人開門入黎。

【你做咩偷睇我手機?】無錯,入黎果個係Charlie,佢有啲惡問我。

【Charlie...】

我諗…我死緊喇…

【對…對唔住…】

【你睇左我啲乜野?】Charlie繼續死死咁望住我。

【我...】

【係咪睇左我啲Whatsapp…?】

【…我。】我無言以對。

【好呀!!真係好!!而家你咩都知道晒啦?滿意啦?】

Charlie講完就行過黎係我手上搶返部電話,一句說話都無講就好大力咁拍門走左去。

點解…點解件事會搞成咁架…唔應該係咁架…

而家係凌晨三點鐘。我忘記唔到Charlie頭頭先果種眼神,果種充滿住憎恨而又羞恥嘅眼神。

原來當一個人被人揭開自己最深層嘅秘密,係會變得咁可怕。但係,我更多嘅後悔都只係無補於事。

今晚,Charlie再無返過黎宿舍。

今晚,我眼淚一直都無停過,最起碼係我瞓著之前,都無停過。

今日朝早,我再睇唔到Cahrlie同我準備嘅三文治。

今日朝早,當我瞓醒果陣,已經係十點半。

今日十點堂,我遲到。

【喂Keith,你做咩遲到嘅?你平時都唔會架。】同學問。

【嗯,我無事呀。】我強顏歡笑。

【咪係囉,我今日仲諗住早啲返黎問你Chem數架嘛。】另一個同學問。

【咪就係琴晚通宵搞店份Chem數囉,成晚都無瞓過啊,今朝諗住瞌一瞌,跟住就瞓過龍喇。】但份Chem功課我一早叫呀駿教左我做。

【哦~你無事就好喇~我見你對紅都眼晒,仲以為你有咩事添~】同學見我無事,拍拍我膊頭。

呢一下小動作,令我諗起佢…

佢都好鐘意搭我膊頭架…

但隨之而黎嘅係一陣心痛。

終於都捱過左Chem堂,而家係中午接近兩點。

我行到去泳池,無睇到Charlie嘅蹤跡。

過左半個鐘我行到去泳池,仲係無睇到Charlie嘅蹤跡。

再過左半個鐘我行到去泳池,依然無睇到Charlie嘅蹤跡。

今日係星期三,要上社團,我仲抱住一絲希望諗住會見到佢,但係好可惜…佢始終都係無出現,取而代之嘅係Kenny呢個副社長。

當然,我無將Charlie發現我偷睇佢手機呢件事同Kenny講,我諗都諗到呢件事嚴重性。

畢竟叫我睇佢手機嘅,係Kenny。

【喂Keith仔,游到咁無力架,軟蛇蛇咁嘅。】Kenny講。

【哈哈,咪係囉,男人之家唔可以咁”軟”架!】李婉婷對住我開玩笑。

但我再無心情開玩笑,只係勉強笑一笑,繼續將我今日嘅進度游埋佢。

今日晚上,學校好大霧,幾乎將成間學校都包圍住。夜深嘅時候,個天更加落埋微微細雨。

我好掛住佢,但係今晚,佢依然無返宿舍。無左Charlie陪伴嘅日子,時間真係過得好慢…好慢。
屌 又吊癮
得一篇咋?
(十九)
不過其實,我可能睇得自己太重,自己只不過係人地生命中一個小小嘅過客。

而人生中,有邊個會想留住一位普通嘅過客呢?我唔知…我好亂…

下雨天,留客天。天留,我不留。
下雨天留客,天留我不?留。
下雨天...

我真係唔可以再諗落去,都夠鐘瞓喇。

一個人嘅晚上真係令人難以入睡。Charlie手機入面嘅Whatsapp,每一隻字我都記得好清楚。

好清楚記得係我地食飯果晚,Kenny同Charlie之間嘅對話。
又死圖各位點搞,我係咁上傳圖片失敗
又死圖各位點搞,我係咁上傳圖片失敗

圖都有埋
whatsapp都整埋咁勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞