[hehe]我屋企附近開左間7仔

1001 回覆
155 Like 53 Dislike
爛尾?
再見
快啲出文啦
諗住十八頁應該夠喉點知最後果三頁都係推post
樓主返黎呀
文呢
屌你 文呢
屌你文呢
文呢
唔出文老出黎解下話
到底Keith仔同Charlie最後一唔一齊到

佢地散左啦
爛尾
出文啦
屌你畀隔離post呃左入黎睇
到戲肉先黎爛尾屌你老母
(二十一)
踏入三月,我嘅大二生活差唔多又過左一大半。

而Kenny佢地,下年亦都要畢業喇...

Charlie...你知唔知...係呢段時間

為我好呢三隻字...

已經係我腦海入面一次又一次咁出現..

甚至出現到我有啲排斥佢嘅存在。

係學校,每日都可以見到Charlie同林浩軒行埋一齊,究竟佢地係咩關係?

Charlie,你係咪唔要我喇?即使你唔再愛我,可唔可以唔好比我死得不明不白呢?而家我地嘅關係,真係令我好難受…好難受…

三月中嘅其中一個夜晚,時間八點。

【Keith仔你黎左喇?】Kenny似乎每日都同我重覆呢句說話。

【係啊,我自己一個一間房真係好悶啊。】

其實,一個人瞓已經係我每日嘅生活,所以我呢排成日都過隔離房搵佢地玩。

【Keith,點解而家咁少見Charlie係房嘅?】呀駿問。

【我…】我諗我而家嘅情況好難同呀駿解釋。

呢個時候,或者得Kenny先睇得出我嘅心事。

【你唔知咩?佢屋企好似有啲事啊,要返去住一排啊。】Kenny連忙幫我解圍。

【喔~你同Charlie咁Friend,突然間無得一齊HEHE…咁都真係幾悶下喎。】呀駿笑笑咁講。

【哈,咪係囉,等Charlie返黎一定要佢好好咁補償下Keith仔先得。】Kenny摸一摸我個頭。

HEHE…?無錯,我係一個HEHE…但似乎Charlie另一個HE已經唔屬於我,而係林浩軒。

「I believe I can fly~I believe I can touch the sky~」

突然Kenny部電話響起。

【喂..婷婷?】原來係李婉婷打黎。

【我問一問佢地先…喂喂,你地兩個一唔一齊出去食糖水啊?】Kenny一邊講電話一邊問我地。

【而家先八點幾,都okay嘅。Keith仔都一齊去啦!】我地學校門禁係11點。

【嗯,好啊~不過我怕我地兩個會做左電燈膽咋。】

【頂你地啊~而家本王要外出當然要有幾個侍衛一齊喇。】Kenny語氣有啲得戚。

【好啦,我地而家落HALL門口等喇。】Kenny對李婉婷真係好溫柔,我好羨慕佢地咁恩愛。

基本上,Kenny、呀駿同埋李婉婷已經係我大學生活入面最重要嘅朋友。呢一年黎,真係多得佢地陪伴住我,如果無左佢地,我嘅世界都唔知會變成點。

係去糖水鋪途中,李婉婷一直拉住呀駿係前面係咁分享啲媾女心得比佢,話要點點點樣做啊、點打扮啊咩都講一餐。明明我一開始識佢果陣仲係一個咩都唔識剩係識睇AV嘅奇怪女人,一拍拖之後就成個變晒,變左鄺仔咁。而唔知係咪DRY得太耐嘅緣故,呀駿竟然聽得津津入味,差再無用紙筆寫低。

【喂喂Keith仔,老老豆豆,你同Charlie果晚究竟咩事?果晚我已經幫你地鋪好晒路架啦喎。】

我同Kenny行係後面,佢突然問起我。
多左好多負皮
比返啲正皮我
聽日就出多篇

文啊拿
截至目前為止 個故同寫緊我個人經歷差唔多
所以希望唔好爛尾同有個好結

點解我要死得不明不白

details
等我諗下靈感都好
好有以前追百度bl文個種虐心感覺
不得了!終於更左
不得了!終於更左

比返正皮我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞