[hehe]我屋企附近開左間7仔

1001 回覆
155 Like 53 Dislike

負皮ready

樓主剝曬啲牙,假牙訂好未
樓主又賣老母
樓主係咪有時差
咪咁啦你地
唔想爛尾呀
比我執靚啲先
咪咁啦你地
唔想爛尾呀
比我執靚啲先

執幾耐幾個期黎
樓主又賣老母

元老級讀者你好
咪咁啦你地
唔想爛尾呀
比我執靚啲先

執幾耐幾個期黎

今晚

如無意外
咪咁啦你地
唔想爛尾呀
比我執靚啲先

執幾耐幾個期黎

今晚

如無意外

你話㗎
信你架啦
咪咁啦你地
唔想爛尾呀
比我執靚啲先

執幾耐幾個期黎

今晚

如無意外

即係尋晚有意外?
咪咁啦你地
唔想爛尾呀
比我執靚啲先

執幾耐幾個期黎

今晚

如無意外

即係尋晚有意外?

突發野
咪咁啦你地
唔想爛尾呀
比我執靚啲先

執幾耐幾個期黎

今晚

如無意外

即係尋晚有意外?

突發野

晚晚都有意外
誰也知夜夜與他那內情
可惜我瞎了眼睛

誰也知夜夜與他那內情
可惜我瞎了眼睛

誰也知夜夜與他那內情
可惜我瞎了眼睛

誰也知夜夜與他那內情
可惜我瞎了眼睛

金魚記憶唔係好記得之前啲劇情啦
誰也知夜夜與他那內情
可惜我瞎了眼睛

誰也知夜夜與他那內情
可惜我瞎了眼睛

誰也知夜夜與他那內情
可惜我瞎了眼睛

已寫

應承我唔好飛住睇

感受下我寫嘅野
(二十八)
【係...所以我好想比一個月時間自己沉澱下...係咪真係可以再同男仔係埋一齊。之後...我識左林浩軒...我同佢係7仔識嘅...之前我問佢點解會走到黎咁遠做Part time,佢話方便放工之後返屋企,我覺得佢個情況同我好似,所以慢慢就同佢傾開計,就熟落左...】

【有無咁啱啊?明顯有不軌企圖喇。】我抹一抹臉上嘅眼淚,扁扁嘴望住Charlie...

【琴日...我睇完Kenny部電話之後...我質問佢...係咪佢用過我部電話黎,佢話係...跟住佢就同我表白...我已經即刻拒絕左架喇...仲叫佢以後唔好搵我...因為我知自己仲有個人放唔低....對唔住...我都唔知佢份人原來係咁...】

【咁...你而家諗清楚未...?】

Charlie慢慢起左身,緩緩咁行過黎...佢企係我面前...

【Keith...】

佢突然成個人跪低...捉住我對手...

【你...你做咩啊...起身先喇...】Charlie突然其來嘅舉動有啲嚇到我...

【我唔起...Keith...我知道有個人好蠢...比人呃左咁耐都唔知...份人又多缺點...又唔細心又唔善解人意...真係好無用…佢之前一直都忽略左人地嘅心意...但係呢個人而家諗通左喇…由而家開始...佢好想比幸福比佢心愛嘅人...Keith...我真係真係好好好好鐘意你...你…可唔可以…同我係埋一齊...】

眼前嘅景象突然被淚水充斥住視線…

「你可唔可以同我係埋一齊」呢句說話係Charlie口中講出黎特別動聽...特別迷人...口中想講嘅野已經被自已嘅喊聲所掩蓋...

【我....我已經...等...等左呢句...說話...等....等左...兩年...嗚嗚嗚嗚】

【Charlie...你知唔知...我真係好驚無左你...真係好驚...由你唔再返黎瞓開始...我個世界就好似停止左一樣...當我見到你同林浩軒行埋一齊果陣...我個心好痛...好痛...我好怕無左你…係真架…我唔可以比人搶走你…但係果陣我真係…真係唔知做咩好…我好驚你唔再鐘意我…我無膽搵你……只可以一直等…一直等你返黎我身邊…好開心…我終於可以等到你返黎…】

此時此刻…腦中嘅回憶不斷湧現出黎…

Keith同Charlie啱啱相見…

相識…

相離…

相隔…

到最後,終於都可以相戀…

事隔兩年,我終於可以同Charlie行埋一齊…
我望住眼前嘅Charlie...

【我…】

砰!
突然嘅一聲…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞