[hehe]我屋企附近開左間7仔

1001 回覆
155 Like 53 Dislike
如果可以將個故拍到一條短片就好
我諗依個故事都拍到一個鐘掛

我想講香港啲gay片好撚柒悶
齣齣都一定係講個主角染上愛滋病
講到好似gay就一定會有愛滋咁屌你老母

香港就算喇
祖國啲同志電影
好過香港十幾萬倍
雖然而家啲人鐘意上癮
但類似愛情永遠係最TOP

上癮其實主角好核突
識睇一定睇顧射同埋刺客列傳既執離

你兩條友咪諗住刧post

唔想人劫post 就快啲出文!
推爆你個........
文呢
日日上嚟check咁濟
見到有文以為眼花
下次出文幾時 有定個心理準備

今日或者聽日

應該

文呢
文啊
日日上嚟check咁濟
見到有文以為眼花
下次出文幾時 有定個心理準備

今日或者聽日

應該

樓主時間觀念好差
又走數
負皮左先
文呢
文?????
說好的文
又棄

皮已負
我正式宣布 尾已爛!!
Push
(二十三)
呢幾個月我嘅日子究竟係點過架呢?我唔知…

食完糖水第二日,依舊係煩人嘅十點堂,正當我獨自行去班房果陣,咁啱我嘅「情敵」又正好想行入班房。

【咦HELLO,Keith同學。】林浩軒一望到我就微微笑同我打招呼。

老老豆豆,就算已經係同班接近兩年,我同佢一向都無太多交流。一來我地坐得比較遠,二來我同佢好多科都唔同組,所以就算係識左兩年,我同佢都甚少傾過計。

【....早...早晨。】

我望住佢,心入面百感交雜,我應該係要憎佢?但係佢都無做過啲咩。其實,我反而要多謝佢...多謝佢代替我陪住Charlie。

【係喎,你個Best FD Charlie就黎要考試喇,有無諗過一齊去陪考啊?我同佢都有兩句架,我都想同佢加下油,不如...我地一齊去啊。】

【.....等我考慮下先,佢要考試我地都要架嘛,睇下點先。】

唔知點解,我總係覺得佢句「你個Best FD Charlie」特別剌耳,好似係到諷剌緊我一樣。

【咁好喇,其實我真係好羨慕你架,有個運動又叻又靚仔嘅師兄同你同房。】

【係...係咩...咁你係咪都好鐘意佢架?我見你呢排都成日同佢一齊喎。】我試探咁問下佢。

【都係架,我真係好鐘意佢,佢有一啲其他人無嘅野,如果可以,我真係想一世都係佢身邊,Keith同學你明唔明我嘅感受?】

佢依然帶住微笑望住我。

林浩軒咁坦白嘅回答令我有啲意料之外。我從心底湧上一種被宣示主權嘅感覺,眼前呢個人,就好似會好似一隻野獸咁,隨時為眼前嘅獵物而殺戮一切獵食者。

【...我...明掛...】面對如此攻擊性高嘅生物,我無言以對。

【你明就最好啦…去上堂先喇…】

我死死咁望住佢行入房,但又講唔出一句說話。

都係果句,時間真係過得好快。學期尾考試就黎殺到,一貫我地學校嘅傳統,各學系嘅師弟妹都會係臨考試前為師兄姐打氣。

而我同李婉婷都會去搵Kenny同呀駿佢地加油。

至於…Charlie…我諗…佢暫時..唔再需要我。

然而,考試結束後,我收到來自Charlie嘅訊息。
終於有文
你班友咁無耐性
成日用負皮要脅我
屌你地

比返正皮我
傷心地留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞