[hehe]我屋企附近開左間7仔

1001 回覆
155 Like 53 Dislike
D甜有排先有

可能Charlie同林浩軒先有甜
之後比男主見到
D甜有排先有

之後比男主見到

唔通會有3p
返緊宿舍既途中 毫無希望既我一直慢慢咁 一步又一步行。。

我真係好想依一刻Charlie 會出現係我眼前 攬住我 然後同我講:「我其實一直係到 你既所作所為 我一直都知道」

可惜既係 往往事實同幻想就好似天光同夜晚咁 差距咁大

輕輕的一步又一步 聽住首單車 「難難難捨 想抱緊些」一句句唔單止入耳 直頭入心入肺 我身邊每個細胞都好似徘徊係呢句歌詞。。

當我失望到徹底既時候 暖暖既一隻手劃破左呢一刻 我唔敢向後望 我唔敢再俾希望自己 我只係想Charlie。。

我唔敢向後望 隨之佢就主動咁從後攬住我 我呢一刻 真係覺得自己好幸福 好有安全感 就如訓係Charlie結實既腹肌同胸肌上。。

然而,熟悉而低沉既聲音講:「我知你呢段時間好辛苦咖啦 對唔住呀 今晚返去 我會做返所有野黎滿足你 彌補你心靈上同肉體上既損失 好唔好呀?」

我諗都無諗 滿面通紅咁答:「。。。嗯,我等左你好耐了」。話畢,當我放鬆地向後望既時候 我完全係驚訝左 點解會係咁?我眼前既呢個人 並唔係我心入面諗緊果個人 點解Kenny師兄會係我眼前 仲要有咁既行為。。但我 決定同佢返宿舍到尋根究底。

樓主說好的重甜呢?
文啊
幾日一短篇
返緊宿舍既途中 毫無希望既我一直慢慢咁 一步又一步行。。

我真係好想依一刻Charlie 會出現係我眼前 攬住我 然後同我講:「我其實一直係到 你既所作所為 我一直都知道」

可惜既係 往往事實同幻想就好似天光同夜晚咁 差距咁大

輕輕的一步又一步 聽住首單車 「難難難捨 想抱緊些」一句句唔單止入耳 直頭入心入肺 我身邊每個細胞都好似徘徊係呢句歌詞。。

當我失望到徹底既時候 暖暖既一隻手劃破左呢一刻 我唔敢向後望 我唔敢再俾希望自己 我只係想Charlie。。

我唔敢向後望 隨之佢就主動咁從後攬住我 我呢一刻 真係覺得自己好幸福 好有安全感 就如訓係Charlie結實既腹肌同胸肌上。。

然而,熟悉而低沉既聲音講:「我知你呢段時間好辛苦咖啦 對唔住呀 今晚返去 我會做返所有野黎滿足你 彌補你心靈上同肉體上既損失 好唔好呀?」

我諗都無諗 滿面通紅咁答:「。。。嗯,我等左你好耐了」。話畢,當我放鬆地向後望既時候 我完全係驚訝左 點解會係咁?我眼前既呢個人 並唔係我心入面諗緊果個人 點解Kenny師兄會係我眼前 仲要有咁既行為。。但我 決定同佢返宿舍到尋根究底。

樓主說好的重甜呢?

好有TVB的影子
D甜有排先有

之後比男主見到

反而想睇Charlie 同林浩軒重甜
男主呢d 婆婆媽媽哭哭啼啼就算吧啦
D甜有排先有

之後比男主見到

反而想睇Charlie 同林浩軒重甜
男主呢d 婆婆媽媽哭哭啼啼就算吧啦

Agger
睇留言仲以為我出左文我都唔知添

近排真係好忙,好快又就新年,完全無時間開電腦寫文。大家體諒下,又唔想拖故Hea出文,所以跪求你地耐心等多陣但絕不棄故潛水,有無人睇都好,點都會寫完佢

祝大家新年快樂
終於等到夜晚,我又忍唔住去偷望Charlie。

以前當我哋互相對望嘅時候,我哋兩個都會忍唔住甜笑,我以為佢只係因為尷尬而笑,原來嗰一刻嘅感情係咁真摯。

但係呢一刻我望住Charlie臉上嘅笑容,我已經再笑唔出。企喺佢隔離嘅林浩軒手上面拎住左包即食麵,好開心咁同Charlie傾緊計。

慢慢地開始越來越多人買野,於是林浩軒企埋咗一邊含情默默咁望住Charlie。Charlie忙住處理緊面前條人龍,無留意到林浩軒淫蕩嘅眼神。

我終於忍唔住喺七仔裡面求其拎咗一包媽咪麵去排隊畀錢,但我發現前面全部嘅人手上面都拎住一包媽咪麵。

我拍一拍前面個人嘅膊頭問佢
【點解你哋全部人都買媽咪麵?今晚開P呀?】

【緊係啦!個個都排曬隊諗住準備今晚喪屌樓主媽咪呀嘛!】
話說依篇嘢唔似係原創喎
收到風Charlie日撚日返工拎十幾廿盒condom返去同林浩軒啪啪啪
不如你地寫個重甜外傳睇住先
屌留言啲文仲更得快過樓主
頭幾頁留完名估唔到仲未出完, 我都係過幾個月先再番嚟
故呢
文呢
外國JJ表示冇文睇心好空虛
再唔出文 幫樓主開年架喇
咁就live左
快啲出文
好唔開心 同主角同樣感受

Troye Sivan都應該多人識啦
首youth 咁洗腦

因為呢個係hehe post先咁多人識
香港佢應該唔太紅
身邊朋友完全唔知佢乜水
Btw我已經洗埋我媽腦
我媽都做左半個fans

表示sheshe都覺得佢好撚正
希望佢同connor快啲公開話一齊

人地條仔唔係jacob咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞