[hehe]我屋企附近開左間7仔

1001 回覆
155 Like 53 Dislike
咁就喊
live左啦
快D出故
仲未有文
文吖😭😭😭
文呀
所有F5都㩒到爛尻曬啦
文呀
所有F5都㩒到爛尻曬啦

好惡
今晚出
等呀等
文呀
所有F5都㩒到爛尻曬啦

好惡
今晚出

密啲出 出啲高質貨就會屌得輕手啲
文呀
所有F5都㩒到爛尻曬啦

好惡
今晚出

十點啦
十一點啦
十二點啦
(十五)
【…..】我有啲奇怪望住Kenny,到底佢想同我講咩?

【黎啦,我地去食飯先,一陣再你講。】Kenny摸一摸我個頭。

好快咁,我地一行四人已經黎左位於觀塘一間日本餐廳,準備搭升降機。

【喂Keith,Charlie師兄佢唔黎啊?】李婉婷問。

【ER….係啊…佢要返工。】我有啲失望同佢講。

【哎呀,咁真係可惜,難得我BB咁闊佬請食飯。】

【咪係囉,平時我想叫佢幫我買LUNCH都要計我車馬費。】呀駿和應。

【邊有啊?寡人平時不知對你地幾好,今日就當係報答返你地班平民嘅恩情。】Kenny笑笑咁望住李婉婷講。

【哇哇哇,咁真係謝主隆恩喇。】李婉婷講完又緊緊捉住Kenny隻手。

叮~「九樓,Ninth Floor」我地已經到達左,講真,呢啲餐廳加埋一最少要二百幾起跳,平時嘅我一定唔會揀呢到食飯。更何況身邊無我最想見嘅人。

【駿,你同婷婷去拎定野食先,我同Keith拎個靚位。】

【好。】呀駿同李婷婉異口同聲咁答。

呢個時候,我已經察覺到Kenny似乎有野要同我講,我第六感一向都好強。但其實,我真係又期待但係又好驚,我好驚Kenny會叫我離開Charlie,因為佢…始於都係一個正常人,我可能一陣要面對嘅係一個破碎嘅幻想。我諗,無一個人都鐘意自己嘅幻想破滅,但係,我地敵得過現實咩?我地又可以改變到現實咩?

Kenny特登要求坐窗口位,一來可以望到出面環境,二來更方便我地傾計。

【Keith...】

【...】我望住Kenny無講野。

【你對Charlie係咩感覺?】Kenny一語中的。

【佢…佢係一個對我好好嘅師兄。】

【真係咁簡單?】Kenny開始質疑我。

【我...】

【你而家個樣同兩年前嘅佢簡直一模一樣。】

【兩年前…?】

【你想唔想知到底Charlie心入面係點諗你?】

【我唔想知…我…唔夠膽知..】我開始低下頭。

【咁..我都唔強逼你喇。不過,當你想知嘅時候,你可以偷偷地..咁望一望佢Whatsapp,到時你就明發生緊咩事。】Kenny細細聲同我講。

【偷睇...?】我望一望Kenny。

【有咩要幫手隨時搵我啊。】佢拍一拍心口講。

【…多謝你】我似乎明白左啲野。

呢個時候,呀駿同李婉婷抱住大盤食物返黎。

【哇,你地洗唔洗拎到成座山返黎啊? 】Kenny有啲驚訝講。

【緊係啦,任食喎,仲唔食盡佢咩。】李婉婷已經流晒口水。

【Keith,啲野啱唔啱你食啊?唔啱就再去拎喇。】呀駿好心問我。

我諗,而家嘅我都無咩心情食野。Charlie嘅手機?到底入面有咩秘密?

淡淡嘅風,淡淡嘅雲。

我望住窗外穿梭係鐵道之間嘅地鐵,迷茫了。
Whatsapp 有咩睇
加速
快速
快速

加速
出快啲啦 吊我癮

失撚咗戀睇依啲真係療癒
出快啲啦 吊我癮

失撚咗戀睇依啲真係療癒

巴打咩事失戀
皮已正
快撚D出文
Whatsapp 做咩啊 推啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞