[hehe]我屋企附近開左間7仔

1001 回覆
155 Like 53 Dislike
追完 jasper x chris 真係好好睇
追完 jasper x chris 真係好好睇

終於追曬
有happy ending
有冇興趣同我發展下?

利申 後生高大健碩hehe

留tg

DN487111

個icon
樓主可唔可以開個2 post黎吹水

夠1001先喇

不如第2的post就係番外篇

留名等睇第二篇爆1001都未有文
樓主可唔可以開個2 post黎吹水

夠1001先喇

不如第2的post就係番外篇

留名等睇第二篇爆1001都未有文

你地都無得講尾已爛
因為根本都未有文
本身開左頭幾篇C&J 依家唔敢睇 驚影響心情
可唔可以搵人重寫CxS最尾果話,一係績寫得唔得
我唔想康妮同Chris 一齊啊
我無瞓覺咁睇哂
我無瞓覺咁睇哂

打錯 CxJ
我無瞓覺咁睇哂

我覺得個結局無乜野喎
本身開左頭幾篇C&J 依家唔敢睇 驚影響心情

其實無野好驚
我無瞓覺咁睇哂

我覺得個結局無乜野喎

我都覺得結局幾好,有缺陷美才深刻
帶出現實既無奈
有d 野一時衝動做錯左就返唔到轉頭
我無瞓覺咁睇哂

我覺得個結局無乜野喎

帶出現實既無奈

我知呀,但現實太苦,我唔想故事都咁慘
我無瞓覺咁睇哂

我覺得個結局無乜野喎

帶出現實既無奈

我知呀,但現實太苦,我唔想故事都咁慘

天意弄人 遺憾先顯得淒美

屌你
如果當初冇同jasper 鬥氣, 就唔會聖誕瘋狂扑
都唔會咁岩係jasper 番香港果陣發現有左
天意弄人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞