[hehe]我屋企附近開左間7仔

1001 回覆
155 Like 53 Dislike
正評左,等睇Charlie解釋!你同我解釋!解釋呀!
究竟發生咩事
一日未睇到Keith同Charlie啪啪啪
一日都唔會比正評
(二十二)

【…我…唔知…佢剩係話…為我好…】諗起果晚,我又有種莫名嘅失落感。

【咩話!?為你好?又係呢句?】Kenny語氣有啲氣憤。

【…或者佢真係忘記唔到果位師兄呢…又或者…佢根本唔鐘意我。】我踢住地下粒石仔講。

【你講Chris?唔會掛,佢都畢左業幾年啦,個衰仔又唔似咁長情喎。】

【咁長情都係一件好事黎嘅,只不過唔係長情落我到姐。】我勉強笑一笑。

【仲有啊,成日係佢隔離果個男仔係邊個黎?點解佢地好似成日都一齊行嘅?】Kenny繼續問我。

【喔~佢係林浩軒,係我同班同學,唔知幾時開始佢地就玩埋左一齊。】我答。

【我總係覺得果個男仔唔係咩好人,一定有咩目的先埋落Charlie到。】

【我好似成日都見到佢痴落唔同男仔到,唔止Charlie一個。】Kenny繼續講。

【下…?有啲咁嘅事?】我略為驚訝。

【係啊,好似上星期咋嘛,我見佢又同另一個男仔搭晒膊頭咁,果陣都無咩為意,但呢排都見佢係門口等Charlie落堂,我就硬係覺得佢奇奇怪怪咁。】

【竟然係咁,睇黎我要留意下佢先得。】

【好啊,有咩消息同我講,我都要睇住Charlie先得,唔好咁易比到果個咩軒埋佢身。】Kenny突然好認真望住我講。

【好多謝你啊Kenny師兄,你真係幫左我好多。】我衷心感激佢。

【傻啦,而家係關乎我兩位兄弟嘅終身幸福喎,你地嘅事姐係我嘅事呀嘛~】佢又變返一貫嘅淘氣。

不經不覺,我地四個已經行到左一間好出名嘅糖水鋪,我地一路食住糖水一路有傾有笑。

【BB,我問你一條問題,但係你唔準諗,要即問即答知無?】李婉婷又有啲唔知咩鬼主意。

【好喇好喇,睇你都係問埋啲古靈精怪嘅問題。】

【1+1等於幾多?】

【2。】

【一條彩虹有幾多種顏色?】

【7。】

【2+2等於幾多?】

【4。】

【咁兩條彩虹有幾多種顏色?】

【14。】

【哈哈哈哈哈...好蠢啊你。】李婉婷好似奸計得逞咁,不斷大笑。

【咩啊...?14種唔啱咩?】Kenny好疑惑望住佢。

【呀師兄,係7種啊...】呀駿都差唔住笑左出黎。

【師兄啊師兄,你就黎大學畢業架喇。你咁樣之後考試點算啊。】我和應住佢地。

【...我...你班奴才...竟敢戲弄本王,我返去要逐個逐個懲罰你地。】Kenny終於明白點解係7種。

今日晚上,成個天空都充滿住我地四個嘅笑聲。

Charlie…不知不覺間,我又諗起Charlie…

其實…我同佢之間...

係咪真係有緣無份...?

我唔知…

但至少到左呢刻...

我仲未放棄。
究竟發生咩事

你點知最後真係會有解釋
一日未睇到Keith同Charlie啪啪啪
一日都唔會比正評

屌你
拖到20046
拖到20046

咁快完做乜
拖到20046

咁快完做乜

等到頸都長
Charlie
究竟發生咩事

你點知最後真係會有解釋

唔好sad end呀
推推推推推
終於出文:0)

如果唔咁樣點引你班齋睇唔留言嘅人出黎

比左正皮未

比左正皮未

再唔出文 就即刻負皮

比左正皮未

再唔出文 就即刻負皮

唔準要脅我
好彩仲有禁入黎睇下
好彩仲有禁入黎睇下

元老級讀者
輕輕一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞